10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalPortretul robot al idealului masculin

Portretul robot al idealului masculin

Musculos sau fără „pacheţele“ pe abdomen? În viziunea femeilor, bărbatul ideal este acela care nu se dă în lături de la treburile gospodăreşti.

Din punct de vedere fizic, o femeie remarcă în primul rând ochii unui bărbat. Un sondaj realizat de curând a demonstrat că majoritatea doamnelor preferă un bărbat mai puţin înzestrat de natură, dar atent şi harnic în locul unuia care ar putea concura cu succes la titlul de „bărbatul anului“, dar care se fereşte să dea o mână de ajutor în gospodărie. În ceea ce priveşte vârsta partenerului, doamnele îşi doresc un bărbat tânăr şi cu o stabilitate financiară, în favoarea unuia mai în vârstă şi „putred“ de bogat. Bărbatul trebuie să fie suficient de prezentabil cât să poată însoţi o doamnă în societate, dar nu atât de prezentabil încât să atragă toate privirile asupra lui şi chiar să tenteze alte reprezentante ale sexului frumos.
Sondajul a fost realizat de compania Coca-Cola, care încerca să stabilească portretul robot al bărbatului ideal.
„Top ten“

Femeile au în general o imagine bine definită a bărbatului ideal. Pe lista calităţilor pe care doamnele le caută la partener se regăsesc afecţiunea şi simţul umorului. Bărbatul care reuşeşte să-şi facă partenera să zâmbească cu siguranţă şi-a câştigat un loc în sufletul ei. Simţul responsabilităţii, inteligenţa, onestitatea, bunele maniere şi igiena sunt caracteristici care nu trebuie să le lipsească domnilor. Pe ultimul loc în preferinţele femeilor se găseşte „bărbatul- tată“, de unde reiese că imaginea de „tată ideal“ nu contează prea mult în alegerea partenerului perfect.

Sensibilitatea

Sensibilitatea şi atenţia sunt caracteristici care nu trebuie să lipsească nici unui bărbat. Complimentele sunt foarte apreciate de femei. O vorbă bună spusă într-un moment oarecare tranformă o zi obişnuită într-una plăcută. În continuare, pe lista preferinţelor doamnelor se regăseşte dragostea pentru copii. Bărbaţii care se joacă şi reuşesc să le captiveze atenţia celor mici sunt consideraţi de către doamne sensibili şi buni.

Podoaba capilară

A trecut epoca bărbaţilor macho. În ziua de astăzi sunt la mare căutare bărbaţii mai puţin musculoşi, dar înzestraţi cu alte calităţi. Bărbaţii cu chelie se bucură şi ei de o atenţie deosebită din partea reprezentantelor sexului frumos. Femeile nu se dau în vânt după podoaba capilară a partenerilor lor, multe dintre acestea preferă chiar „cheliuţa“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS