10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalCasatorie la Poarta Sarutului

Casatorie la Poarta Sarutului

Nicoleta Grecescu, jurist in cadrul Agentiei Nationale pentru Protectia Consumatorului, si Bogdan Nasarâmba, au decis sa se casatoreasca in ziua de Dragobete intr-un loc special. „Ne-am ales aceasta zi ca sa ne casatorim pentru ca este speciala, fiind ziua indragostitilor la români si sper sa ne aduca noroc“, a spus Nicoleta. Cei doi s-au cunoscut in urma cu doar cinci luni, indragostindu-se la prima vedere.


73 de cupluri din Târgu Jiu si-au serbat ieri, de Dragobete, nunta de aur. Ceremonia religioasa a avut loc la Biserica Sfintii Apostoli Petru si Pavel, iar nasul celor care si-au aniversat 50 de ani de casatorie a fost primarul municipiului Târgu Jiu, Florin Cârciumaru, in timp ce seful Politiei Comunitare, Ion Tudor, a fost avut rolul de cumnat de mâna. Longevivele cupluri au participat la o slujba religioasa, dupa care primaria a organizat in cinstea lor o masa festiva. Pe lânga acestea, batrânii au mai primit, din partea municipalitatii, o suma de doua milioane de lei si diplome de fidelitate.


Ion si Eugenia Alexandrescu, de 71 de ani, respectiv 70 de ani, au sarbatorit o jumatate de secol de când sunt impreuna. S-au cunoscut in liceu si imediat dupa terminarea studiilor s-au casatorit. Au trecut si prin vremuri bune, dar si mai grele: „Când ne-am casatorit erau vremuri grele, cu multe lipsuri. Am muncit impreuna, ne-am facut un rost si am fost alaturi unul de altul si la bine si la rau“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS