8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSanatateStrigăt disperat după donatori de sânge

Strigăt disperat după donatori de sânge

Un accident stupid a adus o bătrână în spital în stare gravă. Paraschiva Socec este internată acum în Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Craiova și are mare nevoie de sânge. Fiica femeii le cere tuturor celor care pot să meargă să doneze sânge.
„Mama mea a fost operată săptămâna trecută, are fractură de bazin. Situația ei este în continuare gravă. Se află internată în secția ATI de la Spitalul Județean Craiova. Avem mare nevoie de donatori de sânge pentru grupa A2 pozitiv“, spune Liana.
Accidentul în urma căruia a fost rănită femeia a avut loc săptămâna trecută, pe aleea de acces a unui imobil de pe strada Emanoil Chinezu din municipiul Craiova. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, un tânăr de 23 de ani, care se afla la volanul unui VW Golf, nu s-a asigurat la efectuarea unei manevre de mers cu spatele şi a lovit femeia de 84 de ani.
Victima accidentului a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova, unde a fost supusă unei intervenţii chirurgicale.
Poliţiştii doljeni au mai precizat că pe numele şoferului de 23 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS