Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Sanatate

Combaterea parazitozelor prin tratamente ayurvedice

Sanatate

Embelia ribes, o plantă care ţine paraziţii la distanţă0 vizualizari
Vineri, 17 August 2007 - 18:49
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

În sezonul estival, legumele şi fructele proaspete îşi fac loc, îmbietoare, pe mesele şi în frigiderele noastre. Puţină lume ştie însă că dacă sunt consumate nespălate pot deveni principala cauză a unor afecţiuni frecvente în această perioadă, parazitozele intestinale. Dintre toate categoriile de vârstă, copiii prezintă riscul de contaminare cel mai mare, risc ce sporeşte exponenţial în colectivităţi.Părinţii identifică mai greu problema de sănătate, din cauza simptomelor care sunt comune cu cele specifice pentru alte boli: tulburări de tranzit intestinal, apetit scăzut, pierdere în greutate, comportament modificat (somnolenţă, iritabilitate). De multe ori, se ajunge la medic…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: