Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Sanatate

Analize obligatorii inainte de casatorie

Sanatate - Simona TUDOR
(citeste alte articole de acelasi autor »)0 vizualizari
Vineri, 02 Martie 2007 - 13:18
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Sifilisul, SIDA, tuberculoza sunt câteva boli transmisibile care pot fi depistate in urma investigatiilor medicale ce se efectueaza inainte de casatorie. Inainte de a spune da in fata ofiterului starii civile, orice cuplu trebuie sa isi faca un set de analize medicale. In Craiova, sunt obligatorii examenul RBW, pentru depistarea sifilisului, examenul pulmonar pentru depistarea TBC-ului (adica o radiografie), o consultatie la un cabinet de psihiatrie si la cabinetul de dermato-venerice. Fara aceste analize nu se poate oficia casatoria. Optional, tinerii care urmeaza sa se casatoreasca pot sa faca si un test HIV. In Craiova,…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: