Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Sanatate

Poluarea afecteaza inima

Sanatate0 vizualizari
Vineri, 19 Ianuarie 2007 - 00:00
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

O echipa de medici cercetatori din Suedia a constatat ca poluarea intensa are efecte negative asupra functionarii inimii. Studiul efectuat de acestia a confirmat faptul ca, dupa câteva decenii de trai intr-un oras poluat, suntem mai expusi riscului de infarct miocardic. Semnele afectarii cardiovasculare apar dupa aproximativ 30 de ani intr-un mediu poluat, cum este cazul marilor orase. Studiul amplu, realizat de echipa suedeza, a demonstrat ca, in aceste conditii, riscul de infarct este cu 40% mai mare decât la persoanele care au respirat aer curat. Aerul poluat provoaca inflamatii cronice si favorizeaza aparitia aterosclerozei,…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


    Sumarul ediţiei: