Sanatate

De ce ne îmbolnăvim? Mâncarea, „îmbibată“ de E-uri și coloranți

De ce ne îmbolnăvim? Mâncarea, „îmbibată“ de E-uri și coloranți

Aditivii alimentari sunt, conform definiției Organizației Mondiale a Sănătății, substanțe care se folosesc la prepararea unor produse alimentare. Ei ajută la îmbunătăţirea gustului sau mirosului produselor alimentare, pentru a le conserva sau prelungi termenul de valabilitate. De exemplu, stabilitatea înghețatelor...

Mesajul CNAS cu prilejul Lunii de conştientizare a cancerului mamar: Cancerul de sân poate fi vindecat doar dacă este descoperit în stadiu incipient

Cancerul de sân poate fi vindecat doar dacă este descoperit într-un stadiu incipient, subliniază reprezentanţii CNAS, într-un mesaj transmis cu prilejul Lunii de conştientizare a cancerului mamar. Reprezentanţii CNAS îndeamnă femeile să meargă la controale periodice şi să se înscrie...

Sumarul ediției de sâmbătă, 20 octombrie 2018

Top