11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProiecte pentru accesarea de fonduri europene întocmite gratuit!

Proiecte pentru accesarea de fonduri europene întocmite gratuit!

În perioada 15-28 septembrie 2014 EURO OFFiCE INVEST – Biroul de Investiţii cu Fonduri Europene din Craiova oferă întreprinzătorilor care doresc să realizeze investiţii cu ajutorul fondurilor europene oportunitatea de întocmire GRATUITĂ a proiectelor în vederea accesării de finanţări nerambursabile. În condiţii normale, tariful pentru întocmirea unui astfel de proiect este de 500 – 1.500 de euro, în funcţie de complexitate.
 
Ne dorim să aducem beneficii cât mai mari tuturor întreprinzătorilor, venim astfel cu un produs cu totul nou – Proiectul întocmit GRATUIT – şi în acelaşi timp dorim să acţionăm în sensul educării pentru pregătirea din timp a unor proiecte de calitate. Spargem de asemenea o barieră apărută deseori, care influenteză negativ decizia de a accesa fonduri europene sau guvernamentale, neîncrederea de a plăti un proiect înainte ca acesta să fie aprobat.
 
Oferta se adresează întreprinzătorilor care semnează un contract de colaborare în perioada 15-28 septembrie, pentru orice investiţie dorită în intervalul 2014-2020.
În perioada 2014-2020 sunt disponibile fonduri în valoare de aproximativ 43 miliarde euro.
 
Zeci de mii de companii au accesat deja fonduri europene, a venit acum şi rândul tău! Mai multe detalii pe www.euroofficeinvest.ro/oferta sau la telefon 0740.707.074.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS