Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria Politica si comunitate

Regia de Apa face bransamente individuale pe banii locatarilor

Politica si comunitate - Rodioca MITROI
(citeste alte articole de acelasi autor »)0 vizualizari
Sâmbătă, 11 Februarie 2006 - 00:00
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Incepând din luna martie, craiovenii pot solicita Regiei Autonome de Apa separarea consumului de apa, prin bransamente la fiecare apartament. Satula pâna peste cap de scandalurile craiovenilor debransati din cauza vecinilor care au uitat sa isi achite facturile, Regia Autonoma de Apa a gasit solutia salvatoare. Pentru a scapa de corvoada reclamatiilor, conducerea regiei a decis ca din luna martie sa realizeze bransamente la apa pentru fiecare apartament. Desi solutia a fost oferita in mai multe rânduri si de cei afectati pe nedrept, aceasta costa ceva bani. Sumele pe care craioveanul de la bloc trebuie…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.

  1. de misulica:
    consider ca bransamentul pina la usa clientului tr suportat de REGIA DE APA deoarece el este proprieter doar pe un apartament si nu pe tot blocul; reprezentantii primariei gresesc cind spun ca investitia tr facuta doar pina in primul camin la intrarea in bloc, poate au oares'ce interese deoarece SE POATRA, nu ! in cartierele de case, nu cred ca locatarii unei strazi platesc investitia decit ceea ce intra la el in PROPRIETATE, asa-i mai ROMANASILOR ! - cum va lasati voi totdeauna, iar altii isi fac jocurile prin diverse FIRME si firmulite din care se pot **** niste banuti cu care edilii isi construiesc ceea ce voi nu aveti; bai,daca nu luati pozitie serioasa, astia va maninca rau de tot, INTELEGETI ?!!!
    2006-02-11, 12:06:20 (86.126.74.*)
  2. de Cornel:
    Sunt deplin de acord cu faptul ca regia de apa trebuie sa suporte costul bransamentului inclusiv cel al apometrului care trebuie sa fie verificat si avizat metrologic daca vor sa ia banii in mod corect si cinstit de la fiecare. Daca nu vor asa cei care au intretinerea achitata la zi si vor fi debransati trebuie sa dea in judecata regia de apa care va trebui sa plateasca despagubiri. In solidar cu regia de apa si primaria pentru ca personalul acesteia ia salariile de la primarie din impozitele platite tot de noi contribuabilii.
    2006-02-11, 17:04:05 (86.126.40.*)

Sumarul ediţiei: