16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal / Alex Mitriţă, în echipa ideală a etapei a 19-a în Liga I

Fotbal / Alex Mitriţă, în echipa ideală a etapei a 19-a în Liga I

LPF a anunţat ieri care sunt jucătorii şi antrenorul ce au impresionat în runda a 19-a din Liga I, în primul unsprezece regăsindu-se şi Alex Mitriţă (foto, la minge), căpitanul Universităţii Craiova.

Iată care a fost echipa ideală în opinia membrilor LPF:

PORTAR:
Martin Fraisl (FC Botoșani / 25 de ani / două jocuri) – A avut cinci intervenţii prin care şi-a câştigat locul în echipa etapei. Are un cuvânt greu de spus în lupta pentru titularizare.
FUNDAŞI:
Cosmin Frăsinescu (Poli Iaşi / 33 de ani / 18 jocuri) – Experimentatul fundaş al moldovenilor a fost din nou la înălţime cu o evoluţie fără greşeală. Prinde pentru a patra oară echipa etapei în ediţia curentă.
Bogdan Planic (FCSB / 26 de ani / 15 jocuri) – Ca de obicei, își face simțită prezența în meciurile tari. Impecabil în defensivă, unde a blocat orice încercare adversă de a pătrunde în careul lui Bălgrădean. În plus, şi-a trecut în cont şi un assist.
Junior Morais (FCSB / 32 de ani / 13 jocuri) – Un jucător de travaliu, care a dominat zonele de teren în care a evoluat contra Viitorului. A ajuns la 232 de jocuri în campionat, ocupând locul secund în topul prezenţelor străinilor, după Takayuki Seto.
MIJLOCAŞI:
Antoine Begue (Astra / 25 de ani / 17 jocuri) – Francezul giurgiuvenilor a devenit o prezenţă constantă în formula de start a astralilor. Contra ilfovenilor, Julien Antoine a marcat pentru a treia oară în ediţia actuală, în care mai are în cont patru pase decisive şi un penalty obţinut.
Antoni Ivanov (Gaz Metan / 23 de ani / 9 jocuri) – S-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor. În plus, a înscris în premieră pe prima scenă din România, reuşita sa fiind printre cele mai frumoase din runda a 19-a.
Lucian Filip (FCSB / 28 de ani / 15 jocuri) – Cel mai bun meci al său din acest sezon. Evoluția sigură i-a fost răsplătită și de golul care a risipit orice emoție pentru roș-albaștri. Este cel mai vechi jucător din lotul bucureştenilor.
Alexandru Mitriţă (U Craiova / 23 de ani / 16 jocuri) – Liderul oltenilor şi-a mobilizat excelent colegii în momentele dificile din startul jocului. A şi marcat, ajungând la 29 de goluri pe prima scenă, dintre care 11 în ediţia 2018-2019.
ATACANŢI:
Platini (Poli Iaşi / 32 de ani / 12 jocuri) – A marcat pentru a treia oară în acest sezon, toate reuşitele fiind decisive. Mai are în cont două pase de gol şi un penalty obţinut. Este unul dintre cei mai apreciaţi jucători de către fanii Politehnicii Iaşi.
Abdel Omrani (CFR Cluj / 25 de ani / 16 jocuri) – Introducerea sa pe teren în minutul 32 s-a dovedit a fi o nouă mutare inspirată făcută de Toni Conceicao, asta deoarece francezul a marcat de două ori şi a salvat un punct pentru clujeni, care au ajuns astfel la 12 meciuri la rând fără înfrângere.
Denis Alibec (Astra / 27 de ani / 15 jocuri) – Mutat de Constantin Enache în spatele vârfului împins, Denis are o vizibilă creştere de formă. În ultima rundă, acesta a marcat un gol şi a ajuns la 50 de reuşite în doar 154 de meciuri jucate în Liga 1.
ANTRENORUL ETAPEI:
Liviu Ciobotariu (FC Botoşani / 47 de ani) – Aşezaţi excelent tactic, elevii lui Ciobotariu s-au impus pe un teren foarte greu accesibil vizitatorilor. Graţie acestui succes, FC Botoşani a reintrat în lupta pentru un loc în play-off.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS