7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiDosarul Hrebenciuc - moment cheie. Lăsați țara pe mâna lui Boss?

Dosarul Hrebenciuc – moment cheie. Lăsați țara pe mâna lui Boss?

Ce-i spune sconcsul palid papițoiului înfumurat? Boss, nu mai poţi comite un trafic de influenţă cinstit în ţara asta, că te saltă procurorii. Trăim într-o ţară strâmbă, boss: ăştia chiar te leagă când te prind într-o combinaţie, când faci un aranjament sau pui o vorbă bună. Nu e corect, boss. Amnistie şi graţiere pentru toţi borfaşii, boss, altfel ne belesc pe toţi. Tânărul borfaş cu studii juridice care se visează ministrul justiţiei şi viitor şef de partid aprobă în totalitate principiile statului mafiot enunţate de maestrul „călcatului pe cap“. Dreptate până la capăt înseamnă în codul nescris al PSD libertatea de a jefui nestingheriţi.

Nu trece nici o săptămână să nu aflăm noi reţele de corupţie întinse din PSD până în vârful statului. Din dosarele Microsoft, dosarul retrocedărilor, din cazurile Hrebenciuc&Şova&tata-socru, dar şi din cele aproape 50 de dosare penale din parlament (10% din legislativ) aflăm unul şi acelaşi lucru: tot PSD deţine supremaţia în materie de furt şi corupţie. Dacă nici acum societatea românească nu vede pericolul, revoluţia borfaşilor începută în vara lui 2012 va învinge pe zece ani de acum încolo. România va deveni, în mod oficial, dictatura mafioţilor naţionalişti.

PSD este azi atât de speriat, de revoltat şi bulversat de tot ce i se întâmplă încât va acţiona pe faţă împotriva justiţiei. Ponta ţipă la DNA, dar este de aşteptat ca partidul să se pună în uşa procurorilor pentru a-i apăra pe Hrebenciuc, pe tata-socru, pe Şova, într-o demonstraţie de forţă fără precedent. Dorinţa de a torpila justiţia, deja exprimată în clar pe toate vocile în partid, ar trebui să-i sperie pe cetăţenii oneşti ai acestei ţări.

Marea problemă este însă barajul mediatic, manipularea şi ecranajul asigurate de televiziunile de ştiri. Distorsionează, ignoră şi răstălmăcesc tot ce i-ar putea afecta şansele lui Victor Ponta. Una se întâmplă în realitate, alta ajunge la popor. De pildă, Antena 3 prezintă cazul Hrebenciuc drept o simplă luptă pentru putere în interiorul PSD, în care Traian Băsescu încearcă să intre cu DNA-ul.

Dacă simţul comun a mirosit totuşi pericolul mafiotizării statului român, atunci Victor Ponta pierde alegerile. Dacă masa alegătorilor va înghiţi iarăşi toate inepţiile servite de aparatul de propagandă, atunci poporul merită să fie condus puţin de cel mai mare mincinos din istoria lui deoarece unul mai priceput la tromboane, un artist ca Ponta, nu se va mai naşte curând. Să pută totul în jur a corupţie împrăştiată de sconcsul palid şi partidul său, dar să fie mândri că sunt români împreună cu papițoiul înfumurat.

Dan Tapalagă – HotNews.ro

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS