16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiVaranul Voiculescu vrea să fie președinte!

Varanul Voiculescu vrea să fie președinte!

Da, recunosc, e un scenariu la care nu m-am gândit până astăzi, e poate cel mai „horror“ din câte i se pot întâmpla României. Dar mi-au atras atenția câteva ziceri d’ale Turnătorului și, mai ales, una m-a pus pe gânduri. „Ziua de 29 iulie va fi ziua Judecății regimului Băsescu!“- a declarat Voiculescu. Sau, „Vă asigur că, după Referendum, nimeni din interior sau exterior nu va mai comenta voința națiunii române!“ BRRRR!
M-am tot gândit de ce Ponta și Antonescu au acceptat să-și rupă gâtul în doar câteva săptămâni, după ce fiecare și-a clădit o carieră politică de prim-plan în foarte mulți ani, reușind să ajungă președinții propriilor partide. Răspunsurile sunt doar câteva. Ori sunt proști, ori sunt ușor de manipulat, ori sunt foarte șantajabili și fac ce li se spune! Ori din toate câte puțin!
Am crezut că „Soluția Imorală“ a României a fugit din parlament ca să se ascundă de ÎCCJ, să tragă de timp până vin ai lui la putere să dea grațieri în stânga și în dreapta. Dar când glonțul pușcăriei îi trece pe la ureche, Varanul Voiculescu suflă și în iaurt!
Aroganța și infatuarea de a fi socotit „Marele Șef din Umbră“ al evenimentelor tragice din ultimele săptămâni l-au dat de gol. Iată PLANUL, în opinia mea, și mă bazez și pe câteva informații și evenimente pe care încă nu o să le dezvălui. Ce pot să vă dezvălui este că PLANUL a fost scris la sfârșitul lui 2010.
În primul rând, EI vor risca totul și vor face totul ca președintele Traian Băsescu să nu se întoarcă la Cotroceni! Vor risca inclusiv excluderea României din lumea bună a Europei, iar dacă va fi nevoie, se va vota pentru Referendum și o săptămână!
Fiindcă l-a înfruntat pe Varan în chestiunea legată de cele 11 puncte nevralgice indicate de Barroso, Ponta va fi sacrificat. Voiculescu deja complotează cu lideri importanți din PSD. Astfel, la alegerile prezidențiale anticipate, legate de cele parlamentare, Voiculescu va fi singurul candidat al USL, cu promisiunea că inegalabilul Crin va fi viitorul premier. PSD va avea șefii celor două Camere și promisiunea că vor pune premierul peste doi ani, după ce guvernul Antonescu rezolvă Justiția și îi salvează pe toți mahării de pușcărie.
Pe ce mă bazez?! Pe informații și analize bune, dar toate la timpul lor. Deocamdată, așa cum politologul Vladimir Tismăneanu spunea că putem face o analogie cu 1946, iată câteva idei.
1. Aproape toate TANCURILE (a se citi televiziunile), așa cum s-a întâmplat și în ’46 și aș spune că și în 2009, au o comandă unică.
2. Ca și în ’46, avem un guvern de tranziție, care a păcălit opinia publică românească, chiar și marile puteri occidentale pentru câteva săptămâni, un guvern care lucrează împotriva democrației, speculând nivelul foarte greu de trai al românilor de după al doilea război mondial (a se citi după a doua cea mai gravă criză mondială).
3. Oare cine are astăzi cei mai mulți bani în România și sunt gata, acești baroni, să renunțe la o bună parte din avere și să finanțeze cele mai de preț lucruri din viața lor, evitarea pușcăriei și cheltuirea averilor pe un trai de huzur?!
4. Ce pot face astăzi, mai mult ca atunci, Marile Puteri? Imperiul Britanic nu a mișcat un deget pentru verișorul Rege Mihai, americanii nu au mai aterizat niciodată, iar celelalte națiuni europene au condamnat evenimentele și atât! Ca și astăzi! „VĂ ASIGUR CĂ DUPĂ REFERENDUM, N I M E N I, DIN INTERIOR SAU EXTERIOR, NU VA MAI COMENTA VOINȚA NAȚIUNII ROMÂNE!“ – este răgetul de victorie al celui mai „JUCĂTOR“ trădător al intereselor neamului românesc!
Închei cu o scurtă evaluare a trupelor și așezarea lor în teren. Milioane de români au fost abandonați pe frontul de vest, prizonieri ai unor secții de votare foarte puțini, aproape un milion de români, nu înțeleg încă gravitatea evenimentelor și își petrec vacanțele în afara țării, iar alte câteva milioane de români au căzut victime sub „șenilele“ tancurilor media! În timp ce „armata de ocupație“ a pus mâna pe toate butoanele țării! Ce poate face Traian Băsescu?! Nu știu, dar îmi aduc aminte că în 2007, dar și în 2009, au fost momente când președintele a rămas aproape singur! Cunoscătorii știu de ce! A câștigat de fiecare dată pe muchie de cuțit, dar acel cuțit a devenit între timp o sabie monstruoasă, ce a făcut multe victime printre puținii susținători ai democrației! Doamne ajută! Să fim iubiți și ocrotiți!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS