16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiO gripă şi nişte porci

O gripă şi nişte porci

După ce s-au trezit din beţia de sărbători şi s-au împăcat cu gândul că şi 2010 va fi un an al sărăciei, românii şi-au amintit de gripa porcină. Cuprinşi de panică, au năvălit în spitale şi policlinici să se vaccineze. Păi, nu le-au zis lor domnul ministru Minciunescu şi domnul profesor universitar doctor Aburescu despre pericolul de moarte pe care îl aduce gripa asta? Păi, le-au zis! Musai să se înţepe cu vaccinul-minune!
În plină criză de isterie a plebei româneşti, cu mii de oameni la coadă, la vaccinat, dinspre Europa Occidentală se aude o voce lucidă. Domnul dr. Wolfgang Wodarg ne spune într-un interviu acordat cotidianului L’Humanite: „Gripa porcină este o gripă cât se poate de normală. Ea nu cauzează nici o zecime din decesele provocate de gripa sezonieră clasică. Singurul lucru important care a condus la formidabila campanie de panică la care asistăm este faptul că reprezintă o ocazie de aur pentru reprezentanţii laboratoarelor, care ştiau că vor trage lozul cel mare în cazul declarării unei pandemii“. Hopa, ţupa, am luat cumva o nouă ţeapă?
De fapt, cine este acest domn doctor Wolfgang Wodarg şi de ce vine dumnealui să ne spulbere spaimele? Doctorul Wolfgang este preşedintele Comisiei de sănătate a Consiliului Europei, care comisie va începe o anchetă cu privire la implicarea laboratoarelor farmaceutice în campania de panică declanşată în jurul virusului gripei porcine. Ce ne mai spune domnul Wolfgang? Ne spune că „ne confruntăm cu un eşec al marilor instituţii naţionale, care au sarcina de a avertiza cu privire la riscuri şi de a lua atitudine în cazul unei pandemii. În aprilie, la primul semnal de alarmă din Mexic, am fost uluit de cifrele avansate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) pentru a justifica declararea unei pandemii. Am avut imediat suspiciuni: cifrele erau foarte mici, iar nivelul alarmei – foarte ridicat. Nu erau nici o mie de bolnavi şi se vorbea deja de pandemia secolului“. Să înţelegem că OMS nu mai are specialişti sau, mai degrabă, OMS este o organizaţie coruptă care serveşte false epidemii pe tavă marilor companii farmaceutice transnaţionale?
Doctorul Wolfgang mai declară că „între lucrurile care mi-au trezit suspiciuni au fost, pe de o parte, această hotărâre de a trage alarma, iar  pe de altă parte, unele aspecte foarte ciudate. Cum ar fi, de pildă, recomandarea OMS de a administra două injecţii cu vaccin. Niciodată nu s-a mai procedat aşa. Nu exista nici o justificare ştiinţifică pentru acest lucru. A mai fost şi recomandarea de a utiliza numai vaccinuri speciale brevetate. S-a preferat să se folosească materiale brevetate pentru vaccin, elaborate şi fabricate deja de marile laboratoare pentru a fi gata în caz de izbucnire a unei pandemii. Şi, procedând astfel, persoanele vaccinate au fost puse în pericol fără nici o ezitare“. Deci, laboratoarele erau deja pregătite pentru pandemie. Cum de au ghicit că taman o pandemie de gripă se va declanşa?
„Pentru ca produsele să poată fi puse la dispoziţie cât mai rapid, ne spune doctorul Wolfgang, în unele vaccinuri s-au folosit adjuvanţi ale căror efecte au fost insuficient testate. Cu alte cuvinte: s-a dorit folosirea cu orice chip a acestor produse noi brevetate, în loc să se pună la punct alte vaccinuri, în conformitate cu metodele tradiţionale de producţie mult mai simple, mai fiabile şi mai puţin costisitoare. Şi acest lucru, fără nici o o raţiune medicală. Numai în scopuri de marketing“. De ce se întâmplă toate astea? Ne răspunde tot doctorul Wolfgang: „Un grup de persoane de la OMS are o legătură foarte strânsă cu industria farmaceutică. Dorim să se facă lumină peste tot ce a putut duce la această formidabilă operaţiune de dezinformare. Obiectivul comisiei de anchetă este ca în viitor să nu mai existe alte alarme false de acest tip. Ca oamenii să aibă încredere în analiza şi expertiza instituţiilor publice naţionale şi internaţionale. Acestea sunt acum discreditate pentru că milioane de persoane au fost vaccinate cu produse care prezintă riscuri pentru sănătate. Nu era necesar. Acest lucru a dus şi la o proastă gestionare a banului public“.
Gripa porcină se dovedeşte o mare afacere la nivel planetar. Cinismul marilor deţinători de capital nu se dezminte. Aceiaşi indivizi care au aruncat lumea în criza financiară au decis că pot sacrifica vieţi omeneşti pentru a obţine profit, într-un cuantum imposibil de atins într-o lume normală, din vânzarea unui vaccin insuficient testat. Gripa asta este, într-adevăr, o gripă cauzată de porci, doar că porcii ăştia merg în două picioare şi sunt semenii noştri!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

17 COMENTARII