27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiO victima: Andrei Ionescu

O victima: Andrei Ionescu

La partea de regulament nu prea exista nuante: Andrei Ionescu e in culpa fata de Universitatea Craiova. Clubul a investit in el bani, atentie, sperante si n-a prea primit mare lucru. Mai mult, Ionescu e gata sa intoarca spatele.


Dincolo de toate acestea, mai sunt totusi multe de discutat. Andrei Ionescu a ajuns un fotbalist cu mofturi si fite nu din cauza lui. Vinovati sunt altii, iar in capul listei sta chiar patronul cu ochelari. Nu Andrei Ionescu si-a zis „Micul Balaci“. Porecla nemeritata, ba chiar jignitoare la adresa Marelui Balaci i-a fost atribuita de altii si raspândita prin ziare de lautarii purtatori de pixuri. Asadar, la inceput a fost porecla.


A urmat ploaia de oferte care se abatea frecvent asupra bietului copil. PSV Eindhoven era, cica, gruparea cea mai insistenta. Un milion de dolari… Doua milioane de dolari… Trei milioane de dolari… Delirul a mers pâna la cinci milioane. Bineinteles, nu exista nici o oferta. Pe asemenea sume astronomice n-a fost transferat inca nici un junior român, dupa cum va curge multa apa pe Jiu pâna ce un fotbalist adevarat de la noi va fi transferat pe cinci milioane. Ultimul si poate cel mai bun exemplu e Dica.


N-a trecut mult si Andrei Ionescu a fost „selectionat“ si in echipa nationala. El, Bornescu, Ciuca, Dorel Stoica… Oho! Toate astea in visurile patronului si in inchipuirile celor ce-l slugaresc. Puneti-va in locul lui Ionescu. E foarte posibil ca toate aceste aiureli sa-i fi sucit mintile. Nu e usor sa rezisti la o vârsta frageda momentelor in care tot soiul de aiuriti cu diploma indruga fel si fel de bazaconii.


Probabil ca oamenilor care l-au povatuit sa nu mai semneze cu Universitatea nici nu le-a fost prea greu sa ameteasca un pusti gata ametit de altii. Sunt vinovati ei, dar sunt vinovati in primul rând cei care au confectionat toata aceasta nebunie. E vinovat si Andrei Ionescu, dar in mai mica masura. El e, in primul rând, o victima.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII