10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiDumnezeu a fost oltean

Dumnezeu a fost oltean

Universitatea s-a impus cu 1-0 in fata Farului dupa un joc mediocru din partea ambelor combatante. Alb-albastrii nu au mai avut acel joc avântat cu care ne obisnuisera, cu o posesie prelungita a balonului. Si nici nu au mai fost acea echipa scurta in atac si aparare, ci una intinsa pe tot terenul, lipsita de idei si cu probleme la capitolul viteza. In fata „marinarilor“, Craiova mi s-a parut grabita, lipsita de inventivitate. A aruncat mingile la lupta spre poarta adversa. Catre cine? Toate duelurile aeriene au fost câstigate de fundasii constanteni.


Farul a venit in Banie sa scoata cel putin un punct. A incercat sa domine jocul la mijlocul terenului si a reusit, dar fara o continuitate eficienta in atac. Trupa lui Panduru a avut doua ocazii mari de a marca, dar Dumnezeu a fost oltean. Universitatea a invins cu doua jumatati de suturi la poarta, unul in minutul 31, la lovitura libera executata de Velcovici, si unul in minutul 81, care a adus si golul de trei puncte. O victorie mare, obtinuta cu sansa, dar extrem de importanta pentru configuratia clasamentului. Cu alte cuvinte, glumind putin, putem spune ca „marinarii“ au venit la Craiova sa faca valuri, in timp ce noi ne-am zbatut ca pestii pe uscat. Dar am fost gustosi. Ca doar suntem in post.


Pandurii – Steaua 0-0. Pandurii, o echipa exacta dupa cum am mai spus, joaca fara griji si o face foarte bine. S-a ridicat la nivelul Stelei. De fapt, s-a vazut de mult ca joaca un fotbal de calitate, chiar ar trebui sa emita mai multe pretentii de la acest campionat, pentru ca nivelul la care se exprima pe teren le permite. Felicitari publicului pentru felul in care si-a incurajat echipa. Steaua a fost o formatie ratacita la Târgu Jiu, fara vlaga, fara rautate in joc. Probabil ca s-a menajat pentru meciul din Liga Campionilor cu Dinamo Kiev.


Poli Timisoara – UTA 2-0. Derbiul vestului s-a transformat intr-un razboi, atât in teren, cât si in afara lui. Rezultatul final este mincinos, pentru ca au fost grave erori de arbitraj. Ambele echipe s-au daruit, au luptat pâna la sacrificiu. Pacat de interventia tusierului Octavian Sovre la acea lupta in careu pe care a vazut-o de la distanta, lasata cu o eliminare. In plus, Augustus Constantin trebuia sa-l elimine pe Alexa pentru lovire. Regret profund incidentele dintre galerii intâmplate inainte si dupa joc. Nu fac deloc bine fotbalului. Trebuie sa ne uitam mai mult la televizor, la ce se intâmpla, de exemplu, in campionatele din Spania si Germania, ca avem ce invata.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS