22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiLiniste! Universitatea se pregateste...

Liniste! Universitatea se pregateste…

Ajunsi in ipostaza de a lua totul de la zero, conducerea Universitatii Craiova nu doreste sa repete greselile facute in trecut de cei care au patat istoria si onoarea acestei echipe emblematice. Daca Dinel Staicu facea haz de necaz, pentru ca era o persoana foarte „glumeata“, si protagonistul multor scenarii de-ti statea mintea-n loc, la polul opus il putem gasi pe elevul acestuia, Adrian Mititelu, care, de teama sa nu-i pretinda altcineva „jucaria“ din mina, a impus tot felul de reguli timpite celor pe care-i plateste.


Beneficiind si de trauma provocata de retrogradare, Mititelu a gasit si sustinatorii potriviti pentru a duce la bun sfirsit ideile de reconsctructie dintr-un mandat care nici macar nu a inceput, tinind cont de faptul ca fotbalistii inca nu au semnat contractele de joc si se pot „evapora“ in orice moment, pentru ca haosul nu poate depasi granita Baniei batind din palme. Cine sint cei care ii fac jocul lui Mititelu? Toti membrii conducerii, care cred in noul patron mai rau decit in Biblie, in plus de ce sa nu-i cinte in struna cind vorbeste atit de frumos despre viitor incit iti vine sa strigi de bucurie inca de pe acum. Promovare urgenta, jucatori tineri si talentati cum n-a mai vazut România, bani multi si, nu in ultimul rind, titlul in maximum patru ani. Ce sa mai! Trebuie sa fi „dinamovist“ daca nu crezi, conditia este ca nu trebuie sa „rasufle“ nimic din sinul „galacticilor“ pentru ca mititeii de ei nu se mai pot concentra si nu este bine deloc…


Daca vrei sa obtii ceva informatii, legat de cele ce se petrece in „bucataria“ mai mult albastra decit alba, de la Cristescu, Stinga sau oricare alt slujbas, care se cred, in acest moment, buricul pamintului, nu te alegi decit cu un raspuns sec si negativ. Pina si fotbalistii au fost „dresati“ in acest sens, nu declara nimic pentru ca „nu avem voie sa vorbim. Astia sint directivele, ce, nu le stii?“. Daca nu te numeri printre cei care au onoarea de fi refuzati politicos, ai varianta telefoanelor mobile inchise dupa ce suna odata, cind primesti imediat tonul de ocupat si iti dai seama ca acolo se pregateste viitoarea campioana a României si nu o poti deranja tu, asa cind ai chef.


Cum lectia „predata“ raspicat de Mititelu a fost bagata la cap de toata lumea, acum toti suporterii asteapta cu sufletul la gura sa se intimple si minunile prezise de „marele“ patron, insa scepticismul isi face iarasi aparitia… Daca in linistea asta impusa ii i-a, Doamne fereste, somnul si cind se trezesc constata ca au reusit „promovarea“ in Divizia C?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU