11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiNu trageti in echipa!

Nu trageti in echipa!

Simbata, Universitatea a pierdut, cu 1-2, amicalul cu colega de serie Dacia Mioveni, echipa clasata in editia trecuta pe locul sapte in B2. Ovidiu Stinga, cel care ar fi acceptat dificila sarcina de a fi (si) antrenor in acest sezon important pentru reconstructia echipei, a inceput cu… stingul, in sensul ca putinii suporteri ai oltenilor au plecat de la stadion dezamagiti nu numai de rezultat, dar si de evolutia celor aflati acum in curtea Universitatii. Stinga a trimis in teren doua echipe, una in fiecare repriza, dar aproape nimeni nu a impresionat.


„Cu ei vreti sa promovati?“, a fost o intrebare pe buzele tuturor, inclusiv ale selectionerului Victor Piturca, venit sa-si vada baiatul sub culorile alb-albastre, culori pe care „Piti“ le-a imbracat, cu glorie, in urma cu multi ani ca jucator, apoi ca antrenor. Stinga a plecat afectat de la stadion si a anuntat masuri de triere a jucatorilor.


Trebuie insa sa recunoastem ca, dupa doar citeva zile de pregatire, nici un antrenor nu ar fi putut face minuni cu Universitatea 2005 si, probabil, in perioada urmatoare vor mai fi deziluzii in meciurile de verificare. Drumul reconstructiei trece si prin aceste momente. Amicalul pierdut in fata celor de la Mioveni este un semn mare de intrebare pentru cei care conduc acum clubul si nu trebuie sa-i acuzam pe jucatori. Cei care sint acum in lot nu sint vinovatii principali ca nu pot sparge gura tirgului din prima. Suporteri, nu trageti in ei! Bornescu si comp. nu au mare vina ca nu prezinta sperante pentru promovare, desi in campionat datele problemei pot fi altele, cu toate ca plecam din start cu un handicap de doua puncte. Corect, e greu sa ataci revenirea pe prima scena fotbalistica cu lotul actual, dar nici nu trebuie acum sa-i punem pe jucatori la zid. Ei sint abia la inceputul pregatirii, nu sint, normal, in cea mai buna forma.


Nici Curteanu nu are vreo vina. Daca nu ar fi fost bagat in lot cu pile, el nu ar mai avea emotiile de acum si ar juca altfel. Din pacate, aproape toti jucatorii sint stresati, deoarece ei sint priviti nu numai cu neincredere, dar chiar cu usoare ironii. Cum campania de achizitii nu s-a incheiat, sa speram ca acela care este in capu’ trebii va realiza, in ceasul al 12-lea, ca numai cu declaratii nu se poate reveni linga Steaua si Dinamo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU