5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiProfesore, ai grija ce spui!

Profesore, ai grija ce spui!

Nici nu a apucat sa stea pe banca Universitatii la un meci oficial si Bondrea a reusit sa ne socheze. In mod negativ. Noului antrenor i-a scapat zilele trecute un porumbel din gura, sau mai degraba o cioara, pentru ca a afirmat, nici mai mult, nici mai putin, ca nu ar fi o tragedie daca Universitatea ar retrograda. Inghititi o pilula, luati loc pe scaun si vom continua.


Asadar, antrenorul cautat de Dinel, care nu ia in calcul cuvintul retrogradare, il pronunta deja dupa o saptamina de la instalare. Intelegem ca a fost dezamagit de ce a gasit la Craiova, lot, atmosfera, conducere, bani sau orice altceva, dar tocmai pentru ca este localnic si a mai avut de trei ori onoarea, dar si curajul, de a antrena Craiova, nu avea voie sa se sperie si sa ne bage in paranoia cu preziceri de acest gen.


I s-o spune lui „Profesorul“ si o fi antrenat in ultima vreme in Divizia B, dar daca vrea sa ne obisnuim cu a doua litera din alfabet si sa ne impacam cu gindul ca am putea retrograda dupa 41 de ani, ii spunem de pe acum ca nu este posibil. Daca modul sau de a se reapropia de fani este prin declaratii de acest gen inseamna ca a stat prea mult departe de Oltenia, nu ca ne-am schimbat noi. In joc este numele echipei-fanion a Olteniei si il asiguram ca nimeni nu se gindeste la cariera si prestigiul lui Bondrea, cum nimeni nu a gasit o clipa de compasiune pentru Badea. Daca nu va evita retrogradarea, Bondrea nu va fi martirul care a incercat sa salveze echipa pe ultima suta de metri, ci unul dintre groparii ei, impreuna cu Staicu, Badea si Rednic.


Speram ca aceasta curatenie in lot care vizeaza scaderea mediei de virsta sa nu fie inceputul formarii unei echipe care sa atace la anul revenirea in prima divizie. Chiar daca Bondrea este un specialist in promovari, avind la activ doua consecutive cu Electroputere si una cu Inter Sibiu. In momentul cind a preluat Stiinta a patra oara, Bondrea trebuia sa stie ca nu exista alibi pentru el in cazul in care va calca strimb. Nici macar exemplele cu echipele care s-au acoperit de glorie dupa ce au stat prin liga secunda, gen AC Milan, Torino si Parma, nu ne-au convins. Pai bine, nea Mariene, ne vazusi pe noi in urmatorii ani capabili sa aducem cupe europene in Banie? Atunci inseamna ca ai si un Berlusconi in mineca.


Este adevarat, daca ni se va oferi un deget vom vrea toata mina, cu alte cuvinte, daca o sa cistigam cu Sportul si la Iasi, o sa ne umflam iar in pene. Pentru ca orgoliul oltenilor, pe care unii il considera prostesc, ne indeamna sa ne gindim chiar si acum, cind sintem ingenuncheati, sa mai dam o lovitura. Pe intelesul bucurestenilor, vrem sa scapam de retrogradare si sa luam si Cupa (sic!).


P.S. Se aude ca vom scapa oricum de Divizia B deoarece, in cazul in care vom retrograda, o fuziune cu FC National si Gino Iorgulescu este deja stabilita. Sa nu se culce nimeni pe urechea ca oltenii vor accepta un hibrid de genul AEK- Bragadiru. Toti vor prefera sa ne ducem crucea in continuare, fara Gigei, Dinei, Ginei sau alti astfel de buni samariteni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS