11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiPresa, jucatorii, suporterii!

Presa, jucatorii, suporterii!

Ieri, in cotidianul nostru, colegul Cosmin Staicu a incheiat cronica de la Bistrita foarte exact, ca sa zic asa, scriind ca vinovati de situatia rusinoasa actuala de la Universitatea (locul 15, – 5 la „adevar“) sint urmatorii „inculpati“: Dinel Staicu, Pavel Badea, Mircea Rednic si jucatorii. Ce se intimpla cu Universitatea? Ieri, intr-un cotidian de sport, patronul Staicu a declarat ca de vina pentru situatia creata la Universitatea ar fi „mass-media, jucatorii, suporterii, toti sintem de vina…“ Ce comentarii se mai pot face asupra acestei declaratii stupide? Nici una… Probabil ca Dinel Staicu si cei de pe Unirii 86 se considera nevinovati, desi ei trebuie pusi in fruntea listei. Patronul a pus presa!

Au mai ramas de disputat in acest tur patru etape, iar oltenii au un program foarte dificil, patru meciuri grele, respectiv cu: Rapid (a), Apulum (d), Dinamo (a) si Otelul (d). Daca nu ne trezim, riscam sa ajungem, Doamne fereste, „lanterna rosie“ a campionatului!

Dupa incheierea primei parti, urmeaza trocul cu Stiinta. „Dau echipa pe un euro“ inseamna, de fapt, „Dau echipa pe sase milioane de euro!“ Adica atit ar fi cerut actionarul majoritar al oltenilor pentru Universitatea. O discutie preliminara a fost intre Staicu si Rednic, ultimul reprezentind un posibil investitor, dar pretentia de sase milioane de euro a stopat, deocamdata, negocierile, mai ales ca valoarea unor jucatori titulari a scazut avind in vedere evolutiile de pina acum. Aceasta negociere nu a fost insa confirmata de oficialii Stiintei.

Ce mai asteptam acum? Acel referendum pe care l-a anuntat primarul Craiovei sau pe cine? Gica Popescu evita sa se implice, iar Netoiu e pe aproape… Iarna aceasta se prefigureaza a fi cea mai „geroasa“ din toata istoria acestui club-fanion, inca iubit in Romania. Staicu nu va mai finanta, Plesan paraseste Universitatea, probabil ca si alti jucatori se gindesc la un divort de Craiova s.a.m.d. Raminem insa cu nostalgia semifinalei UEFA de acum 21 de ani, dar si cu… Boney M.!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS