22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportOltenii merg la teatru inaintea meciului cu Petrolul

Oltenii merg la teatru inaintea meciului cu Petrolul

Spectacolul de joi seara de la Teatrul National din Craiova, „Casa cu toape“, de Pusy Dinulescu, in regia lui Mircea Cornisteanu, se va juca cu casa inchisa. Motivul? Camelia Stancu, purtator de cuvint al Universitatii, a spus ieri: „Am avut aceasta initiativa, iar domnul Staicu a sponsorizat acest spectacol de joi, adica s-au cumparat toate locurile din sala pentru Universitatea. Este o comedie, asa ca spectacolul de joi cred ca va fi binevenit. Vineri este meci…“.

Ion Colan, actor al Nationalului din Banie, protagonist al comediei „Casa cu toape“, suporter infocat al Universitatii, a punctat: „Universitatea si Nationalul au dus faima Baniei in lume. La un moment dat, capitala fotbalului romanesc, cit si capitala teatrului romanesc erau la Craiova!

Pe cind o reeditare a acestor vremuri? Altfel, ma bucur ca noi, actorii de la National, le putem oferi celor de la Universitatea o seara relaxanta inaintea unui meci (vineri) cu echipa antrenata de Florin Marin, «prietenul oltenilor»“ (n.r).

Mircea Rednic a fost invitat pentru asta seara la Antena 1 la emisiunea lui Gheorghe, dar „Puriul“ a refuzat invitatia: „Am declinat oferta domnului Andrei Gheorghe, astazi am meci de verificare la Caracal, nu pot sa-mi dau peste cap programul din timpul saptaminii“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS