10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăOpiniiConsilieri nepotriviti

Consilieri nepotriviti

Fostul presedinte Emil Constantinescu il ataca violent pe actualul prim-ministru, Adrian Nastase. Tema: pagubele inregistrate de economia Romaniei intre 1997 si 2000. Fostul presedinte spune ca aceste pagube au fost, de fapt, produse de fostul prim-ministru Nicolae Vacaroiu. Si guvernarea CDR doar le-a platit. Asa o fi, ca noi nu prea stim. Dar de ce pierderile de la BANCOREX si Banca Agricola, aproape trei miliarde de dolari, adica 150 de dolari pe fiecare locuitor al Romaniei, au fost trecute la datoria publica? De ce am platit noi cu majorari ucigatoare de impozite, taxe, penalitati toate spaimele guvernantilor ca sistemul s-ar putea prabusi?

Actualul prim-ministru al Romaniei raspunde criticilor, afirmind ca dl.Emil Constantinescu nu este chiar atit de moral pe cit pare. Ei, nu, ca noi ne imaginam ca este usa de biserica. Chiar ca sintem impresionati. Ca urmare, o stimabila doamna declara ca a avut o mica aventura cu presedintele in exercitiu intre 1997 si 2000. Se pare ca a fost o treaba pasagera, din moment ce la incetarea mandatului a luat sfirsit si aventura. Asa o fi in cercuri inalte. Cind iei postul in primire, iei si anexele. Cind predai gestiunea, predai si anexele.

Cine l-a sfatuit pe dl Adrian Nastase sa inceapa discutia despre treburile personale ale d-lui Emil Constantinescu trebuie urgent trimis in Papua Noua Guinee pe post de sofer de ambasada, cu sau fara doua pensii. In politica romaneasca nu te iei de defectele fizice ale oamenilor (chiorul de Basescu), nu te legi de afacerile private (jurnalul Rona Hartner) si nu inviti oamenii la violenta (invitatia adresata lui Miron Cosma de a ataca Bucurestiul). Altfel, patesti ce a patit si C.V. Tudor. De la 18 % intentie de vot pentru partidul sau in decembrie 1998 a ajuns la 9 % (si nu s-a refacut aproape un an) in ianuarie 1999, cind l-a atacat pe Emil Constantinescu pe tema Rona Hartner, l-a atacat pe Basescu pe tema ochilor lui zbanghii si l-a invitat pe Miron Cosma sa atace Bucurestiul.

Si C.V. Tudor a avut atunci consilieri nepotriviti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS