10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTrenuri suspendate, în urma deraierii unui mărfar

Trenuri suspendate, în urma deraierii unui mărfar

Compania Naţională de Căi Ferate „CFR” SA informează că circulaţia feroviară între staţiile Voşlăbeni şi Izvorul Mureşului a fost închisă în cursul nopţii, din cauza deraierii de o osie a locomotivei unui tren de marfă, care avea în compunere 28 de vagoane.
Secţia de circulatie Voşlăbeni – Izvorul Mureşului fiind dotată cu linie simplă, s-a impus suspendarea temporară a circulatiei trenurilor, măsură menţinută şi la această oră, deoarece echipele de intervenţie desfăşoară operaţiuni de repunere pe şină a locomotivei. Trenul era compus din 28 vagoane încărcate, acestea fiind deja retrase în cursul nopţii în staţia Izvorul Mureşului.

Până la restabilirea circulaţiei, 4 trenuri de călători staţionează temporar în următoarele gări:

– Trenul IR 1945 (Mangalia – Satu Mare) staţionează în Siculeni de la ora 00.25
– Trenul IR 1642 (Dej – Bucureşti Nord) staţionează în Gheorghieni de la ora 02.12
– Trenul IR 1641 (Bucureşti Nord – Dej) staţionează în Siculeni de la ora 03.00
– Trenul IR 407-2 (Episcopia Bihor – Braşov) staţionează în Voşlăbeni de la ora 06.33
– Trenul IR 1644, Sighetu Marmației – București Nord și trenul international 366-1, Brașov – Budapesta circulă pe rută deviată, călătorii care aveau bilete pentru destinațiile dintr-una din stațiile de pe ruta pe care a fost anulat, fiind direcționați către următoarele trenuri din programul de circulației.
Pasagerii care nu mai doresc să-și continue călătoria vor primi, la cerere, contravaloarea biletelor de călătorie pentru parcursul neefecutat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS