10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateGino Iorgulescu, audiat la DIICOT

Gino Iorgulescu, audiat la DIICOT

Gino Iorgulescu, noul şef al LPF, este audiat la DIICOT într-un caz în care este acuzat de evaziune fiscală, în acelaşi dosar fiind audiat şi Constantin Iacov, fost preşedinte la FC Naţional şi fost candidat la şefia FRF, în anul 2009, informează realitatea.net. Este vorba despre transferurile mai multor jucători de la FC Naţional la Poli AEK Timişoara, în 2006, când actualul şef al LPF era conducătorul echipei din Parcul cu Platani. Ancheta a fost derulata de ANAF, dupa mai multe controale efectuate la fosta echipa din Liga I, FC National. Tot in acelasi dosar cu Gino Iorgulescu mai este audiat si Constantin Iacov, fost presedinte la FC National si fost candidat la sefia FRF, in anul 2009, dar şi Florin Ciobanu.

În acest dosar privind transferul unor fotbalişti la Poli Timişoara, în care Gino Iorgulescu, Constantin Iacov şi Florin Ciobanu sunt suspectaţi de evaziune fiscală, a fost dispusă efectuarea unei expertize financiar-contabile, aceasta fiind finalizată recent, au declarat surse judiciare. Anchetatorii l-au citat pe Gino Iorgulescu să se prezinte la DIICOT pentru a-i fi adus la cunoştinţă rezultatul expertizei.

Fostul conducător al FC Naţional, Gino Iorgulescu, a fost ales, ieri, în funcţia de preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), el învingându-l la alegeri pe Dumitru Dragomir, care se afla la conducerea forului din 1996.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS