13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePenescu a fost transferat la Penitenciarul Mărgineni

Penescu a fost transferat la Penitenciarul Mărgineni

Omul de afaceri Cornel Penescu, ce a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare pentru dare de mită, a fost transferat la Penitenciarul din Mărgineni, de la cel din Colibași, relatează b1tv.ro. Penescu a fost transferat la Mărgineni pentru a fi aproape de Ploiești, unde fostul finanțator al FC Argeș are pe rol mai multe dosare, conform reprezentanților Penitenciarului Colibași.

În septembrie, omul de afaceri a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu executare pentru dare de mită în acelaşi dosar în care fostul primar al Craiovei Antonie Solomon a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare pentru luare de mită şi fals intelectual.

În 24 octombrie, Penescu a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare în dosarul „Mită pentru arbitri 1”, dosar în care DNA a trimis în judecată, în anul 2009, 14 persoane. Decizia, care aparţine Tribunalului Prahova, nu este definitivă.

Acesta mai are o condamnare de nouă luni pentru dare de mită, în același dosar în care preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare cu executare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS