Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria National

Generali din MApN, condamnaţi în dosarul "Mită pentru avansări"

National781 vizualizari
Miercuri, 13 Noiembrie 2013 - 12:45
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Zeci de militari au fost condamnaţi astăzi în dosarul ”Mită pentru avansări”, informează b1.ro. Nu mai puţin de 97 de militari şi doi generali au fost condamnaţi în dosarul de corupţie ce vizează angajările din Armată. Generalul maior Mihai Chiriţă, fostul şef al Direcţiei Doctrină din cadrul Ministerului Apărării Naţionale (MApN) primit o pedeasă de doi ani de închisoare, în timp ce generalul Ion Marian, fostul locţiitor al şefului Direcţiei Management de Resurse Umane a MApN a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare. Pedepsele celorlalţi nu depăşesc doi ani de închisoare cu…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


  Sumarul ediţiei:

  Actualitate

  Eveniment

  Sport

  Societate

  Economie

  Util si placut

  Sanatate

  Administratie

  Life & Style

  International

  National

  Politica

  Invatamant

  Cultura si Istorie

  Comunitate

  Informatii utile