Prima pagină:

PDF
Descarcă »

Contact:

Adresa:
Str. Câmpia Islaz nr. 97A, Craiova
Telefon/Fax:
0251/413.100
0251/410.565
E-mail:
[email protected]

« Alte articole din categoria National

Gigi Becali ajută sinistraţii din zonele din Moldova afectate de inundaţii

National0 vizualizari
Vineri, 13 Septembrie 2013 - 19:17
Versiunea pentru tiparire
Marimea textului:

Omul de afaceri George Becali va ajuta sinistraţii din judeţele Galaţi, Brăila şi Vaslui, chiar dacă se află în penitenciar. Potrivit b1.ro, impresionat de soarta oamenilor rămaşi fără case din zonele afectate de inundaţii, Gigi Becali şi-a chemat la vizită aghiotantul, pe Ionuţ Luţu, căruia i-a cerut să trimită alimente şi îmbrăcăminte pentru sinistraţi. Mai exact, omul de afaceri a ordonat ca mâine să fie trimise 15 camioane cu ajutoare în localităţile afectate de viituri.Gigi Becali nu este la primul gest de acest fel, în trecut omul de afaceri a mai construit case şi pentru…

 

Articolele mai vechi de 30 de zile pot fi accesate de abonatii premium. Abonaţi-vă acum cu numai 2 euro / lună la ediţia online a Gazetei de Sud. Ca abonat premium, aveţi acces total la articole, anunţuri şi arhiva GDS. Mulţumim! Click aici pentru abonare »

 

 

Comentarii

Gazeta de Sud nu este responsabilă juridic pentru conținutul comentariilor. Mesajele care conțin amenințări și cele vulgare, xenofobe sau rasiste nu sunt permise.


  Sumarul ediţiei:

  Actualitate

  Eveniment

  Sport

  Societate

  Economie

  Util si placut

  Sanatate

  Administratie

  Life & Style

  International

  National

  Politica

  Invatamant

  Cultura si Istorie

  Comunitate

  Informatii utile