21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinReţeta de weekend - Cannelloni umplute

Reţeta de weekend – Cannelloni umplute

Ingrediente:
400 g cannelloni, 650 g mere rase, 150 g stafide, 300 g nucă pisată, 70 g zahăr, 2 linguriţe rase de scorţişoară, ulei.

Mod de preparare:
Fierbeţi pastele în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe pachet. Înmuiaţi de câteva ori o pensulă de silicon în ulei, ungeţi fiecare cannelloni şi lăsaţi să se răcească.
Spălaţi şi curăţaţi merele de coajă, le daţi pe răzătoare şi le căliţi în două linguri de ulei, la foc potrivit. Adăugaţi zahărul şi scorţişoara, stafidele şi lăsaţi să scadă lichidul. Umpleţi cannelloni cu amestecul de măr, aşezaţi pe platou şi presăraţi nucă pisată înainte de servire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS