17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO fabrică a dat prime de Crăciun care ajung la 60.000 de dolari pentru un angajat

O fabrică a dat prime de Crăciun care ajung la 60.000 de dolari pentru un angajat

Lee Schoenherr, proprietarul companiei FloraCraft – producător de produse din spumă pentru industria meșteșugărească și florală, din Michigan, le garantează angajaţilor lui un Crăciun de poveste. Anul acesta, compania a fost neobişnuit de generoasă. A pus la bătaie 4 milioane de dolari, bani care au fost împărţiţi sub formă de prime celor 200 de angajaţi. Cei cu 40 de ani vechime au primit aproape 60 de mii de dolari fiecare.

„Am fost foarte fericit să aflu că face ceva pentru toţi angajaţii fabricii, mi s-a părut grozav”, spune un angajat. Cuplul care conduce fabrica de spumă, de aproape 4 decenii, a decis să le facă angajaţilor o surpriză de Crăciun. La petrecerea de sărbători, a anunţat valoarea totală a bonusului de anul acesta. „Bănuiam că vor face un anunţ major, însă, chiar şi aşa, am fost şocat. Faptul că s-au gândit la toată lumea, chiar şi la cei care lucrează aici de câţiva ani, e încredibil”, spune un angajat.

Suma va fi împărţită celor 200 de angajaţi, în funcţie de vechime. Aşa se face că veteranii fabricii vor primi fiecare în jur de 60 de mii de dolari. Angajaţii vor primi 25 la sută din bonus în bani lichizi. Restul va fi investit în fondul lor de pensii. „Am fost în al nouălea cer. M-a impresionat generozitatea domnului Shaner şi faptul că nu s-a gândit doar la nevoile noastre imediate, ci şi la viitorul nostru”, spune unul dintre angajaţi.

Familia care conduce fabrica, fondată în 1946, a dat asigurări că prima generoasă nu va afecta în niciun fel stabilitatea financiară a companiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS