14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Unde se adună doi oameni la un loc pentru acelaşi scop, deja poţi spune că s-a creat o nouă lume. Dacă aveţi norocul de a întâlni persoana cea mai compatibilă cu visele voastre, din acest moment puteţi spune că sunteţi deja pe calea cea mai scurtă spre împlinirea lor.

Taur
Aveţi în faţă o persoană care vă ridică mari semne de întrebare în ceea ce priveşte moralitatea şi nu puteţi avea încredere în ea. Aţi auzit lucruri ciudate despre acest om, îi cunoaşteţi istoricul nu tocmai pozitiv şi sunteţi tentat să-l etichetaţi în funcţie de ceea ce se aude despre el.

Gemeni
Sunteţi pe drumul cel bun spre o etapă mult mai curată a vieţii. Sunteţi în mijlocul unui proces de vindecare, lent, dificil, care cere mult de la voi, dar nu e departe momentul în care vă veţi da seama că inima voastră e eliberată de frică sau de griji, corpul a scăpat de dezechilibre şi boală, mintea e limpezită şi clară.

Rac
Chiar dacă acum, pe moment, sunteţi nevoit să ţineţi sub control bugetul şi să renunţaţi sau să limitaţi anumite cheltuieli care nu sunt urgente, va veni o zi în care veţi aprecia prudenţa de care aţi dat dovadă. Veţi ieşi din această zonă mai fragilă în plan financiar şi vă veţi simţi din nou liber să investiţi.

Leu
Simţiţi că locul în care vă aflaţi e marcat numai de negaţii, limite, interdicţii, şi creativitatea nu se poate manifesta la justa valoare. Nu puteţi fi voi înşivă într-un loc în care vi se pun mereu piedici, deci căutaţi o cale de ieşire de aici!

Fecioară
Sunteţi la finalul unei acţiuni, dar nu sunteţi complet mulţumit de rezultate, încât vă pierdeţi interesul pentru ceea ce aţi reuşit să construiţi până acum. Sunteţi în pragul unui abandon, ceea ce nu e chiar recomandabil.

Balanţă
V-aţi făcut mari iluzii cu privire la un eveniment ce suna foarte bine până nu demult, dar toate speranţele par zadarnice. În loc să iasă totul perfect, aşa cum credeaţi, alunecaţi în extrema cealaltă, spre dezamăgire şi eşec. Regretaţi acum că v-aţi făcut atâtea vise şi că v-aţi aprins atât de tare.

Scorpion
Liniştea care s-a aşezat peste unele planuri vă convine de minune, pentru că este exact pauza de care aveaţi nevoie. Fără să fiţi împins de nimic stresant sau urgent de la spate, vă mai puteţi relaxa un pic, numai că nu lăsaţi timpul să treacă pe lângă voi inutil, ci profitaţi de acest răgaz pentru a vă gândi la alte idei profitabile.

Săgetător
Ceva în interior vă spune să puneţi punct aici unei acţiuni care nu mai dă semne că ar merge într-o direcţie bună. Deşi, de ochii lumii sau pentru a face plăcere altora, continuaţi să mai pedalaţi fără tragere de inimă, totuşi interesul a scăzut demult pentru ceea ce aţi fi putut obţine la capăt.

Capricorn
Dacă vedeţi că apar numai piedici în planurile începute cândva, n-ar fi rău să ascultaţi părerile celor din jur care vă încurajează să schimbaţi direcţia. Poate încă mai speraţi că mai ajungeţi undeva, poate încăpăţânarea şi ambiţia nu vă lasă să renunţaţi încă, deşi vedeţi că nu mai ajungeţi nicăieri.

Vărsător
Sunteţi copleşit de o situaţie mult prea dificilă pentru puterile voastre şi tot încercaţi să vă descurcaţi de unul singur. Ce uşor ar fi dacă v-aţi lua inima în dinţi şi aţi cere ajutorul! Există suficiente persoane în jur care ar putea contribui perfect la ceea ce vă preocupă, care au trecut prin situaţii similare şi ar şti foarte bine ce trebuie făcut.

Peşti
Aveţi numai motive de satisfacţie pentru că reuşiţi să adunaţi alături de voi un grup mai larg de persoane care vor milita pentru un adevăr. Deţineţi argumente forte pentru a obţine victoria, dar mai aveţi nevoie de un grup de susţinere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS