11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
S-ar putea ca prietenii apropiaţi sau unii membri ai familiei să nu fie de acord cu dumneavoastră în ceea ce priveşte o anumită problemă. Încercați să nu fiți prea tulburat de reacţiile persoanelor pe care le iubiți.

Taur
Astăzi veți avea parte de o emoţie destul de puternică. Asigurați-vă că nu rămâneți blocat în trafic, deoarece veți deveni foarte irascibil. La serviciu veți avea de dus o dezbatere despre o anumită situaţie, dar asigurați-vă că toţi cei implicaţi sunt prezenţi.

Gemeni
O problemă financiară vă sâcâie de câteva zile şi nu reuşiți să faceți rost de o anumită sumă de bani pentru a o putea rezolva. Nu fiți timid şi încercați să apelați la un prieten mai apropiat deoarece există posibilitatea să vă ajute. Un ajutor neaşteptat poate veni şi din partea unui membru din familie.

Rac
Începeţi ziua cu un sentiment de frustrare, din cauză că şeful vă anunţă anularea unei călătorii în care urma să plecaţi peste câteva zile. Nu vă revărsaţi nervii asupra colegilor! Veți fi rugat să păstrați unele secrete în urma unei întâlniri de afaceri, ceea ce poate fi doar un test.

Leu
Aveți o zi foarte încărcată cu unele activităţi ce vor necesita multe drumuri scurte. La locul de muncă, şefii vă vor informa că sunteți nevoit să plecați într-o călătorie de afaceri ce vă va ajuta să aflați mai multe informaţii de ajutor în carieră. Partenerul de viaţă va fi supărat deoarece din cauza acestei călătorii v-ați amânat planurile.

Fecioară
Vă frământă starea financiară, care nu este tocmai bună. Puteți încerca să obţineți un împrumut de la un prieten apropiat sau de la cineva din familie. La serviciu ar fi bine să fiți atent la tot ce faceți deoarece există posibilitatea să comiteți unele greşeli ce pot fi penalizate.

Balanţă
Veți încerca să începeți o nouă afacere pentru a vă creşte veniturile. Ar trebui să puneți la punct toate detaliile şi să faceți o listă cu ceea ce va trebui să cumpărați. Încercați totuşi să nu cheltuiți o sumă prea mare de bani. Nu uitați să vă odihniți pentru a nu avea probleme de sănătate.

Scorpion
Sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul în ultimul moment din cauza unei situaţii neprevăzute la locul de muncă. Vestea că veți primi o sumă importantă de bani vă va face ziua foarte frumoasă. Există posibilitatea să fie vorba despre o moştenire sau veți vinde vreo proprietate.

Săgetător
Astăzi sunteți hotărât în tot ceea ce faceți, dar ar fi bine să vă gândiți de două ori înainte fiindcă veți putea greşi. Încercați să nu neglijați nevoile persoanelor dragi, mai ales cele ale partenerului de viaţă. Vizita unei rude mai îndepărtate nu vă prea încântă, dar e bine să fiți o gazdă politicoasă.

Capricorn
Încercați să nu vă contraziceți cu unele persoane la locul de muncă pentru a nu fi penalizat. Datorită capacităţilor intelectuale veți fi apreciat de partenerii de afaceri şi veți reuşi să avansați în cariera pe care o aveți. Ar fi bine să nu vă grăbiți în luarea deciziilor importante deoarece există posibilitatea să faceți unele greşeli.

Vărsător
Chiar dacă aveți cam multe probleme de rezolvat, nu vă pierdeți cu firea. Dacă vă veți comporta cu calm, veți reuşi să rezolvați orice situaţie şi veți avea succes în unele afaceri pe care le veți încheia astăzi. Un prieten vă va da o veste destul de importantă.

Peşti
Există posibilitatea să faceți cunoştinţă cu o persoană deosebită, cu care veți reuşi să legați o prietenie foarte frumoasă. Încercați să vă controlați limbajul pentru a nu lăsa o impresie greşită celor din jur. Datorită comportamentului puțin agresiv, puteți îndepărta unele persoane importante.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS