16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazin„Satelitul“ aliniază juniori şi cu Alexandria

„Satelitul“ aliniază juniori şi cu Alexandria

Echipa secundă a Universităţii Craiova întâlneşte vineri, de la ora 14.00, în Teleorman, pe CSM Alexandria, în etapa a 14-a din C3, şi, la fel ca şi în confruntarea trecută, cu Turnu Măgurele, antrenorul Dragoş Bon nu va beneficia de jucătorii cu experienţă din lotul lui Devis Mangia.
„Mergem la Alexandria să facem un joc bun şi să câştigăm. Avem nevoie de o victorie! Chiar dacă avem o echipă de juniori, încet-încet trebuie să apară şi rezultatele, pentru că valoare au. Nici de data aceasta nu voi primi jucători de la prima echipă, iar cei care revin de la echipele naţionale de juniori U19 şi U18 vor merge să joace la Liga Elitelor, pentru că au un meci important cu CFR Cluj. Încercăm să echilibrăm loturile astfel încât să fie rezultate bune şi la juniori, dar şi la echipa a doua“, a declarat Dragoş Bon, pentru GdS.
Partida va fi arbitrată de Ionuţ Constantinescu (Galaţi), ajutat de asistenţii Marian Carson şi Cristian Tănase (ambii din Constanţa). Observatori au fost desemnaţi Marian Niţă (Bragadiru) şi Ioan Filip (Slatina).

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS