10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazin(VIDEO) Jessie a lansat un nou single, “Sa mai minţi"

(VIDEO) Jessie a lansat un nou single, “Sa mai minţi”

Jessie revine cu un nou single, “Sa mai minţi”, compusă de Theea Miculescu şi produsă de Silviu Mîndroc, după succesul piesei “Săruta-mă”. Videoclipul piesei, regizat de acelaşi Silviu Mîndroc, beneficiază de nişte cadre inedite, fiind filmat la Museum of Senses.
„Consider că “Să mai minţi” este cea mai bună piesă lansată de mine până acum, şi le-am spus Theei şi lui Silviu din start că îmi transmite un vibe foarte bun. Sunt foarte mulţumită de cum a ieşit videoclipul, regia fiind una inedită şi comprimând cadre nemaîntâlnite până acum pe piaţa muzicală din România. De asemenea, stylingul realizat de Tara Holtea s-a pliat perfect pe ideea regizorală şi sunt foarte mulţumită de rezultatul final”, a declarat Jessie.
Când a ajuns acasă după filmări, Jessie şi-a găsit locuinţa prădată de hoţi, însă acest lucru o încurajează: “Consider că universul funcţionează ca o balanţă, şi că această întâmplare nefericită prevesteşte succesul noului single”. Jessie s-a făcut cunoscută publicului din România o dată cu participarea la Vocea României ţsi la Eurovision.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS