6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă impuneți tot felul de reguli şi interdicţii în viaţa privată, vrând parcă să vă pedepsiți pentru toate lucrurile nesăbuite pe care le-ați făcut până acum. În acest context agitat, relaţiile cu cei din jur întâmpină tot felul de obstacole.

Taur
Uneori este necesar să spuneți lucrurilor pe nume şi asta chiar dacă adevărul va supăra foarte multă lume. Mărturisirile extrem de sincere nu fac altceva decât să vă trieze mult mai rapid prietenii. Puteți fi dezamăgit de ceea ce veți vedea în urma discuţiilor avute astăzi.

Gemeni
Iniţiativele de a obţine unele bunuri sunt astăzi zădărnicite de unele persoane la care nu v-ați fi gândit. În aceste condiţii, sunteți prins cu garda jos şi nu ştiți cum să reacţionați. Totuşi, lăcomia care vă cuprinde nu poate fi de bun augur, indiferent de ceea ce vă fac ceilalţi.

Rac
Începeți să vă îndoiți de onestitatea celor din casă pentru că nu vi se dau detalii despre activităţile pe care le desfăşoară. Vă imaginați tot felul de lucruri extrem de grave şi, în cele din urmă, ajungeți să nu mai aveți somnul liniştit de altădată.

Leu
Sunteți bântuit de amintiri şi nostalgii. Parcă vremurile trecute vă par mai bune decât cele pe care le trăiți acum. Vă învârtiți într-un cerc vicios, iar randamentul este cât se poate de scăzut. Şefii nu vor scuze şi motive, ci un creier limpede, aşa că întoarceți-vă rapid la prezentul solicitant.

Fecioară
Vă aflați în faţa unui drum care dintr-un motiv sau altul se încheie. Aveți senzaţia că, după acest final, nu mai există început şi de aceea plutiți în derivă. Chiar dacă aşa este în acest moment, gândiți-vă la cât de mult vă poate ajuta o analiză atentă față de tot ceea ce s-a întâmplat până acum.

Balanţă
Azi vă oferiți mici plăceri nevinovate cum ar fi un preparat culinar pe care nu l-ați mai avut demult în meniu sau un pahar din vinul favorit. Indiferent cât sunt de uimiţi ceilalţi de dumneavoastră, nu prea vă pasă ce au ei de spus. Așa că, îndreptaţi-vă atenţia spre partener, el este singurul care vă poate aduce astăzi zâmbetul pe buze.

Scorpion
Sunteți într-un moment romantic al existenţei, dar gesturile nu sunt răsplătite de partener aşa cum v-ați aşteptat. Când veți înceta să aşteptaţi răsplata pentru fiecare gest frumos pe care îl faceți atunci vă veți bucura mai mult de relaţia în care vă aflați.

Săgetător
Dați dovadă de o ambiţie fără margini. Faptul că unii sunt ipocriţi vă deranjează peste măsură şi nu ştiți dacă ar fi bine să spuneți mai departe ceea ce aflați sau, din contră, să vă faceți că nu ați auzit. Uitarea poate fi o soluţie dacă vă gândiți la ceea ce vor simţi cei vorbiţi pe la spate, însă nu este una pe termen lung.

Capricorn
Tot ce spuneți astăzi pare o răbufnire de orgoliu, iar vorbele poartă în ele o urmă de invidie. Cei care vă ascultă nu îşi fac o impresie prea bună, astfel că ar fi mai bine să ţineți unele comentarii pentru dumneavoastră.

Vărsător
Da, este important să fiți sociabil, azi! Renunțați la rigiditatea pe care o afişați de obicei și încercați să treceți peste o situaţie cât se poate de neplăcută, cu încredere și cu un zâmbet larg pe buze. De obicei ați fi făcut un mare scandal din cauza celor care nu sunt punctuali, însă acum nu vreți decât să vă bucurați de ceea ce are de oferit viaţa.

Peşti
Duceți lipsa unei persoane dragi pe care din prea mult orgoliu nu ați mai căutat-o. Astăzi vă simţiți tentat să îi dați un semn de viaţă cu speranţa că veți primi un răspuns pozitiv şi totul va reveni la normal, aşa cum era înainte să vă comportaţi pueril.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS