22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinIdris Elba, ales cel mai sexy bărbat în viaţă din 2018

Idris Elba, ales cel mai sexy bărbat în viaţă din 2018

Actorul britanic Idris Elba, în vârstă de 46 de ani, a fost ales cel mai sexy bărbat în viaţă pe 2018 de revista People, el succedându-i cântăreţului american Blake Shelton, scrie descopera.ro.

Actorul londonez, al treilea bărbat de culoare care primeşte acest titlu, după Denzel Washington, în 1996, şi Dwayne „The Rock” Johnson, în 2016, a declarat că nu i-a venit să creadă când a fost sunat de editorii People, scrie Mediafax. „A fost ceva de tipul «Nu este adevărat. Chiar aşa?»“, a povestit acesta.

„M-am uitat în oglindă, m-am analizat. Mi-am spus «Da, eşti sexy astăzi». Dar, să fiu sincer, a fost doar un sentiment plăcut. A fost o surpriză frumoasă – mi-am alimentat ego-ul“, a mai spus Elba.

Nominalizat la premiile Emmy, Idris Elba a fost recompensat, în 2010, cu un Glob de Aur pentru rolul din miniseria TV „Luther”. Printre filmele în care a jucat se numără „Cercul de foc/ Pacific Rim” (2013), „Thor. Întunericul” (2013), „Prometheus” (2012), „Thor” (2011), „Rockenrolla” (2008) şi „Mandela: Lungul drum spre libertate/ Long Walk to Freedom” (2013). De asemenea, a jucat în serialul american „The Wire”. În ultima vreme, fanii actorului, fiul unor migranţi africani, au făcut campanie pentru ca acesta să preia rolul lui James Bond, după ce va fi lansat ultimul film în care partitura spionului 007 este interpretată de Daniel Craig, programat pentru 2020.
În ultimii ani, printre cei recompensaţi cu titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă – acordat din 1985 – s-au numărat Chris Hemsworth, Adam Levine, George Clooney şi Channing Tatum. Anul trecut, titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă i-a fost atribuit cântăreţului de muzică country Blake Shelton.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS