11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinANTRACT îşi lansează al nouălea album de muzică la Craiova

ANTRACT îşi lansează al nouălea album de muzică la Craiova

Craiovenii sunt invitaţi pe 8 noiembrie, la o seară specială de muzică pop-rock, oferită de trupa ANTRACT.
În această toamnă ANTRACT a lansat albumul cu titlul „Lasă-te dus!”. Este al nouălea album al formaţiei şi cuprinde cincisprezece piese dintre care şase („Lucid”, „Pentru ține nou”, „Dezbracă-te de ține”, „Indrăgostiţîi au aripi”, „Mă dizolv” şi „ Marea”) au deja videoclipuri. Cu un sound modern, în stilul pop-rock, piesele exprimă maturitatea la care au ajuns artiştii trupei. „Am încercat prin acest album să aducem în față prietenilor noştri cele mai frumoase piese compuse de noi în ultima perioadă, piese care vorbesc despre prietenie, tolerantă, bucurie, iubire, speranţă, într-un cuvânt, despre umanitate. Ne-am însuşit mesajul pe care-l transmite numele nostru, Antract, și asta încercăm să facem: să-i chemăm la o pauză binemeritată în piesă asta de teatru care este viaţa noastră pe toţi cei care ne ascultă, să cânte cu noi, în special despre iubire“, a spus Bobiţă Catusanu, liderul formației.
Sub sloganul #iaopauza, baieţii de la Antract ne invită să le ascultăm muzică de pe noul album, care are şi o atenţionare: „Creează dependenţă!”.
Lansarea albumului se va face în mai multe orașe din ţară printr-un turneu care a început în București, pe 30 octombrie. La Craiova, trupa Antract va cânta pe 8 noiembrie, de la ora 21.00, în Cult Music Club. Bobiță Catusanu, liderul formației, care s-a născut și a copilărit în Craiova, îi invită pe toți „craiovenii lui dragi” să vină la concert, să se bucure și să cânte alături de ei.

Pentru informații suplimentare îl puteți contacta pe Bobiță Catusanu la nr. Tel. 0722282475 sau pe facebook: bobitacatusanu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS