11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinINNA lansează “RA”, prima piesă de pe noul album „YO”

INNA lansează “RA”, prima piesă de pe noul album „YO”

INNA a muncit intens în ultimii doi ani pentru a crea noul album “YO”, în limba spaniolă, compus de artistă și produs de David Ciente.
Prima piesă pe care o lansează se numește “RA” și transmite mesajul de a ieşi dintr-o relație toxică și a căpăta încredere în forțele proprii.

Videoclipul pentru “RA” a fost regizat și filmat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (NGM Creative) cu care INNA a mai lucrat pentru “Nirvana” și “No Help”, producție video Loops Production.
Albumul “YO” se lansează cu ROC NATION, casa de discuri a lui Jay-Z, care reprezintă artiști de top din întreaga lume precum Rihanna, Shakira, Mariah Carey, Damien Marley, Miguel, Willow Smith. „Mă bucur să lansez albumul “YO”, abia așteptam acest moment. După doi ani de muncă în studio, sunt onorată să prezint fanilor mei “YO” și să îl lansez alături de un partener precum ROC NATION, o casă de discuri importantă la nivel internațional. Mulțumesc pentru susținere și încredere, mulțumesc Global Records pentru sprijin în toți acești ani. Sper ca “YO” să bucure, să inspire, să încânte. Nu înceta niciodată să visezi!”, a spus INNA.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS