14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Astrele vin azi cu bune și rele, partea bună este că veţi învăța noi lucruri legate de muncă, partea proastă va fi că sunt șanse să nu fiţi plătit. Vă doriţi ca cel drag să vă ajute în a rezolva o problemă sau măcar să vă ofere suportul moral, numai că aceste cerințe nu au cum să fie satisfăcute, ceea ce va genera o stare de tensiune și iritabilitate.

Taur
Se întrevede posibilitatea de a rezolva o problemă dificilă ce ține de finanțe. Totuși, amânaţi deciziile importante deoarece capacitatea de concentrare este diminuată. Puteţi avea șanse de reușită în negocieri, tranzacții, comerț, dacă vă limitaţi la activități simple.

Gemeni
Ceea ce veţi auzi în această zi nu va fi de bun augur pentru a pune în practică un plan pe partea profesională. Cineva din anturaj poate să vă conducă pe o pistă greșită, fie din necunoștință de cauză, fie din invidie. Vă recomandăm să mai așteptaţi până ce vi se vor limpezi gândurile, astfel veţi evita un eșec.

Rac
Sănătatea nu pune probleme majore în această zi, însă, atenție dacă munciţi în medii periculoase, pot fi șanse să fiţi implicat într-un accident de muncă. Nici acasă lucrurile nu sunt chiar roz. Încercaţi să evitaţi lucrul cu obiecte ascuțite care pot provoca răni.

Leu
Este posibil să fiţi lăudat de superiori pentru calitatea cunoștințelor profesionale. Seriozitatea cu care vă duceţi la bun sfârșit sarcinile de serviciu nu va trece neobservată. Însă, pe seară, un eveniment neprevăzut ar putea să vă afecteze proiectul la care lucrați.

Fecioară
Încercaţi să evitaţi criticile aduse celor din jur, iar dacă aţi ajuns să intraţi într-o dispută, cel mai indicat este să priviţi totul cu detașare. Stresul de la locul de muncă poate să aducă și unele probleme medicale.

Balanţă
Astrele vor lucra în favoarea dumneavoastră pentru a finaliza un proiect, însă lucrul intens vă va obosi. De aceea, veţi manifesta irascibilitate față de partener, ceea ce îl va determina pe acesta să adune frustrări și să își schimbe comportamentul. Pe seară, puteţi deschide o discuție cu acesta și va trebui să daţi dovadă de răbdare pentru rezolvarea problemei.

Scorpion
Vă deblocaţi și, în sfârșit, găsiţi soluția potrivită la problemele care s-au acumulat în ultimul timp. Trebuie să aveţi mai mult curaj și să o puneţi în practică, pentru a vă bucura de reușită cât mai repede. Ziua aceasta aduce posibilitatea de a pune la comun o sumă de bani în vederea achiziționării unui bun.

Săgetător
Aveţi darul de a vedea tot ceea ce este mai bun la o persoană, ceea ce vă atrage simpatia unor oameni. O persoană pe care aţi ajutat-o atunci când avea mai mare nevoie vă va răsplăti pentru bunătatea de care aţi dat dovadă.

Capricorn
Profesional, se vede că sunteţi pe val, faceţi impresie bună. Vă poate solicita cineva expertiza, de acolo pot ieși ceva bani în plus. Relațional, încercaţi să vă păstraţi calmul și să aveţi un dialog bazat pe afectivitate pentru a nu stârni o ceartă.

Vărsător
Veţi fi prins în proiecte noi, dar nu vă puteţi concentra. Veţi simți nevoia de a vă relaxa, de a vă interesa de sănătate, de a fi alături de cei dragi. Pe plan sentimental, lucrurile merg foarte bine, chiar puteţi avea parte de multe complimente şi declaraţii de dragoste.

Peşti
În această zi, norocul surâde din punct de vedere financiar, Universul are grijă în acest moment să fiţi răsplătit. O relație de prietenie, poate chiar una de lungă durată, se poate rupe în această zi, doar că pe ultima sută de metri poate să apară un ajutor de la cineva din anturaj care să salveze situația.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS