12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCinci rețete prin care îi poți da apei un gust delicios

Cinci rețete prin care îi poți da apei un gust delicios

Nutriționiștii din întreagă lume recomandă evitarea sucurilor, iar apă rămâne cea mai sănătoasă opțiune. Dacă nu-ți place sau nu poți să o bei așa cum e, fără gust, ai la îndemână câteva rețete extrem de simple menite să o facă cât se poate de delicioasă.

Apă cu infuzie de fructe

Nu este chiar o rețeta, pentru că este mult mai simplă de atât. Trebuie doar să ai la îndemână fructul tău preferat, să îl tăi felii și să îl adaugi în apă pe care te pregăteșți să o bei. Adaugi puțîn gheață și ai cea mai sănătoasă apă aromată.

Apă cu castraveți și mentă

Nici nu-ți închipui cât de răcoritoare și de bună poate să fie apă după ce îi adaugi aceste ingrediente. Ai nevoie de 4 frunze proaspete de mentă, 15 felii subțiri de castravete și 2 litri de apă.

Apă cu lămâie și coacăze

Coacazele negre nu dau doar savoare apei, ci și o nuanță roz plăcută. Obțîi un gust inedit.

Apă cu citrice

Uită de limonadă sau citronadă. Bucură-te de toate citricele deodată. Adaugă lămâi, limes, portocale și gheață și vei obține o băutură foarte răcoritoare și plină de vitamine.

Apă cu pepene și rozmarin

Ai nevoie de 1,5 litri de apă, pepene în formă de cuburi, dar și sucul de pepene care rămâne și rozmarin. După ce le amesteci, te vei bucură de o aromă delicioasă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS