11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinReţeta zilei: Piept de pui cu mozzarella înfășurat în felii de prosciutto

Reţeta zilei: Piept de pui cu mozzarella înfășurat în felii de prosciutto

Ingrediente: 8 bucăți mici de piept de pui, 200 g mozzarella, feliată subțire, 8 felii subțiri de prosciutto, 1 1/2 pahar de sos de roșii & busuioc, crenguțe de cimbru, sare și piper, după gust, ulei.

Mod de preparare: Se încinge uleiul într-o tigaie mare. Pieptul de pui se pregătește timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până capătă o culoare aurie. Când este rumenit, se scoate de pe foc și se aranjează pe o farfurie. Peste pieptul de pui se pun felii subțiri de mozzarella. Se învelește într-o felie de prosciutto și se fixează cu o sfoară de bucătărie. Într-un vas termorezistent se toarnă sosul de roșii ( puteți adaugă și câteva roșii proaspete sau alte legume ) și se aranjează carnea de pui. Cuptorul se încălzește la 200 ° C. Carnea se coace în cuptor timp de 20 minute. Se decorează cu crenguțe de cimbru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS