14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Întâlnirile şi dialogurile cu prietenii sunt interesante, dar imprevizibile. Este posibil să revedeţi o cunoştinţă mai veche, de care nu mai ştiaţi nimic de mult timp. Ar fi bine să fiţi discret. Evitaţi să vă divulgaţi planurile şi intenţiile, dar mai ales abțineţi-vă de la comentarii nefondate pe marginea unor subiecte pe care le cunoașteţi puțin sau deloc.

Taur
S-ar putea să fiţi invitat la şedinţe cu şefi sau cu reprezentanţii unor instituţii oficiale. Posibil să trebuiască să luaţi cuvântul, să explicaţi mersul activităţilor profesionale şi să faceţi propuneri de îmbunătăţire a acestora.

Gemeni
Veştile din şi despre străinătate sunt multe, bulversante şi greu le puteţi urma firul. Poate fi vorba despre călătorii îndepărtate sau despre cursuri, forme de instruire ce se desfăşoară pe termen lung. Luaţi în calcul şi faptul că, deocamdată, lucrurile nu stau cum aţi dori voi.

Rac
Ziua este favorabilă achitării facturilor, taxelor sau relaţionării cu instituţiile financiare. Este posibilă o răsturnare de situaţie vizavi de banii şi bunurile pe care le deţineţi cu partenerul de viaţă sau cu parteneri de afaceri.

Leu
Relaţiile parteneriale sunt tensionate şi cu greu se poate cădea la pace. Ar fi bine să rămâneţi implicat doar în colaborările care vă pun în valoare suficient de mult, încât să merite efortul. Pe de altă parte, luaţi în calcul faptul că oricând se poate destrăma orice parteneriat.

Fecioară
La serviciu se anunţă multă forfotă. Dozaţi-vă eforturile, pentru că organismul este obosit şi funcţionează la capacitate redusă. Evitaţi provocările colegiale şi ocupaţi-vă doar de treburile voastre. Segmentele inimii sunt vulnerabile, însă, pe cât posibil, folosiți doar remedii naturiste.

Balanţă
Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii sunt punctele vulnerabile ale zilei. Nemulţumirile ies la iveală spectaculos, însă cu puţin efort şi înţelegere faţă de nevoile celorlalţi veţi depăși ziua cu bine. Motivele conflictelor sunt legate de banii şi bunurile comune.

Scorpion
Relaţiile familiale şi treburile gospodăreşti vă solicită din plin. Este nevoie să discutaţi pe îndelete cu cei dragi despre casă, grădină şi investiţiile aferente. Posibil ca un membru al familiei să vină cu propuneri inedite, ce vizează mutarea într-un alt oraş, altă ţară.

Săgetător
Se pare că aveţi multe drumuri de făcut pe distanţe scurte. Fie este nevoie să rezolvaţi chestiuni profesionale, fie un prieten sau o rudă vă solicită ajutorul. În toate cazurile, evitaţi să vă implicaţi emoţional sau să ajutaţi mai mult decât vi se cere.

Capricorn
Cheltuielile sunt la ordinea zilei. Fie că este nevoie de cumpărături necesare traiului zilnic, fie că vreţi să ajutaţi pe cineva drag cu bani, cadouri sau favoruri, fie că trebuie să achitaţi facturi şi taxe, tot veţi avea mai puţini bani în buget la finalul zilei.

Vărsător
Ziua vă aduce energie şi dorinţa de a vă implica în mai multe treburi. Stările voastre de spirit sunt schimbătoare şi de aici puteţi gafa serios în relaţiile cu ceilalţi. Temperaţi-vă elanul şi ocupaţi-vă doar de îndatoririle voastre. După-amiaza este favorabilă unui tratament cosmetic, unui program de exerciţii fizice sau unei plimbări prin magazinele preferate.

Peşti
Contextul astral vă predispune la interiorizare şi la discuţii de taină. Ar fi bine să vă ocupaţi doar de treburi uşoare şi să fiţi cât mai discret. Segmentele sistemului circulator sunt vulnerabile, aşa încât aveţi grijă ce mâncaţi, hidrataţi-vă suficient şi dormiţi mai mult.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS