24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Evenimentele din ziua aceasta se succed cu mare rapiditate și nu mai știţi cum să vă adaptaţi. Recomandarea zilei ar fi să vă retrageţi câteva minute și să vă întrebaţi dacă merită sau nu acest zbucium interior. Pe seară este posibil să doriţi să ieșiţi în oraș împreună cu familia.

Taur
Nu este exclus să începeţi ziua cu probleme de ordin financiar, ceea ce nu va fi în folosul dumneavoastră. Pe seară încercaţi să vă reîncărcaţi bateriile cu energie pozitivă, făcând împreună cu familia activități care vă sunt pe plac. Cei dragi vor fi bucuroși să vă ajute să vă detensionaţi.

Gemeni
Astăzi este posibil să vă stăpâniţi cu greu emoțiile, de aceea nu reușiţi să vă concentraţi pe sarcinile de la muncă, ceea ce vă cauzează o stare deranjantă de nervozitate. Trebuie să luaţi totul cu calm şi să calculaţi foarte bine tot ce urmează să faceţi pentru că sunteţi în pericol să faceţi greşeli care pot fi ireparabile.

Rac
S-ar putea să fiţi anunțat că trebuie să munciţi peste program, pentru a finaliza un proiect care nu mai suferă amânare. Disconfortul creat este posibil să vă afecteze relația cu cei dragi de acasă. Pe de altă parte, dacă sunteţi singur, nu vă veţi putea gândi decât la deliciile dragostei, însă fiţi prudent, totul s-ar putea să fie doar o aventură.

Leu
Nu încercaţi să aduceţi schimbări într-o relație de dragoste, deoarece există riscul de a vă lovi de rezistența celor dragi. Evitaţi să îi faceţi să sufere, dar aveţi grijă să nu vă neglijaţi pe dumneavoastră. Este o zi favorabilă pentru a vă gândi la planuri de viitor, în liniște și relaxare.

Fecioară
Ziua de astăzi atrage atenția asupra unui lucru ce nu a fost rezolvat în ultima perioadă, veţi conștientiza unde este problema și veţi sta poate peste program pentru a o remedia.

Balanţă
Poate că astăzi vă veţi lua un răgaz pentru a vă pune întrebarea de ce aţi ajuns în situația de a fi singur. Karma vă cere în această zi dezvoltare interioară prin introspecție, iar dacă sunteţi într-o relație, posibil să simțiţi nevoia de a schimba ceea ce nu merge în relația cu partenerul de viață.

Scorpion
Dacă alcoolul este lăsat să devină începând de azi tentația zilei, veţi ajunge să aveţi ieșiri necontrolate, iar pe viitor vă veţi da seama cât de mult rău v-aţi făcut cu mâna dumneavoastră. Prin urmare, nu daţi frâu liber tentației, chiar dacă treceţi printr-un stres, acesta se va putea elimina în alt mod.

Săgetător
Se vede că intuiția nu vă minte niciodată, vi se confirmă astăzi că ceea ce aţi simțit în legătură cu cineva din anturaj se adeverește. V-ar fi plăcut să nu fie adevărat, deoarece țineţi la persoana respectivă, dar se pare că nu este de încredere și nu merită atenție din partea dumneavoastră pe viitor.

Capricorn
Chiar dacă în ultima perioadă aţi încercat să treceţi cu vederea unele nemulțumiri venite din partea celor dragi, acum vă simțiţi folosit. Din cauza frustrării încercaţi să nu cheltuiţi totul în același loc, urmăriţi un obiectiv care vă va schimba perspectiva următoarei perioade.

Vărsător
Succesul pe plan financiar va defini ziua de astăzi. Oboseala nu este trecută în agenda de lucru, deveniţi o sursă de energie și de inspirație pentru cei din anturaj. Cu toate acestea, preferaţi să aveţi o zi retrasă de ochii curioșilor, pentru a vă focaliza pe ceea ce aveți de făcut pe viitor.

Peşti
Este o zi favorabilă noilor începuturi. Propuneri tentante pe plan financiar vă captează toată atenția. Sunteţi dispus să vă implicaţi și să le dezvoltaţi pe baza ideilor creative. Afectiv, astrele pot să aducă un partener nou, să vă îndrăgostiţi, să primiţi complimente sau cereri de căsătorie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS