6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinReţeta Zilei: Friptură de porc cu sparanghel și ciuperci

Reţeta Zilei: Friptură de porc cu sparanghel și ciuperci

Ingrediente: 60 g unt, 1 căţel de usturoi, 1 lingură de pătrunjel proaspăt tocat, 1 lingură de mărar proaspăt tocat, coaja de la o lămâie, 500 g cotlet de porc, 1 ceapă albă tocată mărunt, 450 g sparanghel, 250 g ciuperci champinion.

Mod de preparare
Într-un vas mic amesteci 3 linguri de 20 g unt, usturoiul, pătrunjelul, mărarul, coaja de lămâie, sare și piperul. Asezonezi carnea cu sare și piper. Topești o lingură de unt într-o tigaie. Pui friptura și lași 4-5 minute pe fiecare parte. Topești untul rămas în aceeași tigaie. Adaugi ceapa, sparanghelul și ciupercile. Le lași până când ciupercile devin maronii, aproximativ 3-4 minute. Servești imediat adăugând deasupra sosul de unt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS