Ingrediente: 2 vinete, tăiate în felii cu grosimea de 2 cm, 600 g sos napolitan, 2-3 roşii, 3 linguri frunze de busuioc mărunţit, 1 lingură frunze de pătrunjel tocat, 20 g parmezan ras, 40 g mozzarella tăiată cubuleţe, 2 linguri ulei, sare.
Mod de preparare:
Încălzeşti cuptorul. Presari rondelele cu sare şi le laşi 5 minute, după care le dai printr-un jet de apă rece şi le pui pe hârtie absorbantă. Încingi uleiul într-o tigaie şi pui vinetele la prăjit, la foc mediu, două minute pe fiecare parte. Torni sosul napolitan într-o tavă tapetată, apoi aşezi rondelele de vinete, peste care pui feliile de roşii, busuiocul mărunţit şi cele două tipuri de brânză. Bagi tava la cuptor şi o laşi până când brânza capătă o crustă aurie şi vinetele se frăgezesc. Decorezi cu pătrunjelul tocat şi serveşti cu pâine crocantă.
REŢETA ZILEI: Vinete cu roşii, busuioc şi mozzarella
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei