9.5 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljProgram Inspire şi Colours Cinema 5 - 11 octombrie

Program Inspire şi Colours Cinema 5 – 11 octombrie

First Man / Primul om pe Lună Avanpremiera
Regia: Damien Chazelle
Cu: Claire Foy, Ryan Gosling, Pablo Schreiber, Kyle Chandler
Gen film: Biografic, Dramă, Istoric
Durată: 146 min
Rating: AP12 IMDB: –
După imensul succes recunoscut de Academia de film americană cu șase premii Oscar, La La Land, regizorul Damien Chazelle face din nou echipă cu Ryan Gosling în Primul om pe Lună, povestea fascinantă a primei misiuni NASA de aselenizare cu echipaj uman. Povestea filmului se concentrează pe Neil Armstrong, și exploreză perioada 1961-1969, cu sacrificiile și prețul plătit atât de Armstrong, cât și de națiunea americană, pentru a duce la bun sfârșit una din cele mai primejdioase misiuni din istorie.
Joi 20:30

Bad Times at the El Royale / Vremuri grele la El Royale Avanpremiera
Regia: Drew Goddard
Cu: Chris Hemsworth, Dakota Johnson, Jon Hamm, Nick Offerman, Jeff Bridges, Cailee Spaeny, Cynthia Erivo
Gen film: Mister, Thriller
Durată: 149 min
Rating: AP15 IMDB: 7.2
Şapte necunoscuţi, fiecare purtând un secret de care ar vrea să scape, se intersectează la hotelul El Royale, din Lake Tahoe. În cursul unei nopţi lungi şi complicate, fiecare îşi va avea şansa la izbăvire… sau totul se va duce de râpă.
Joi 20:10

Venom 3D
Regia: Ruben Fleischer
Cu: Michelle Williams, Tom Hardy
Gen film: Acţiune, Horror, SF, Thriller
Durată: 117 min
Rating: N15 IMDB: –
Tom Hardy joacă rolul lui Eddie Brock, un jurnalist care investighează cercetările unui sinistru om de știință (Riz Ahmed), care face experiențe pe o stranie materie neagră extraterestră. Brock ajunge în contact cu aceasta. Materia îi infestează corpul și îi schimbă personalitatea, dându-i în schimb super-puteri.
Vineri pana Miercuri 16:40; 21:00
Joi 18:10

Wheely 3D / Wheely: Voios şi Iute
Regia: Yusry Kru
Cu: Ogie Banks, Gavin Yap
Gen film: Animaţie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 95 min
Rating: AG IMDB: 5.5
Wheely, un mic taxi prăfuit cu spirit aventurier şi competitiv, îndrăzneşte să concureze pentru titlul de rege al şoselelor în oraşelul său, Gasket City. În timpul unei curse eşuate, Wheely o cunoaşte pe celebra şi superba maşină de lux Bella di Monetti, de care se îndrăgosteşte până peste capotă. Aflaţi în permanenţă de partea greşită a legii şi excluşi din cercul elitist al maşinilor de lux, Wheely şi prietenul său cel mai bun Putt Putt sunt implicaţi fără voie într-o reţea de furt de maşini exclusiviste, condusă de un uriaş camion pe nume Kaiser.
Dublat: Vineri pana Miercuri 14:45
Joi 14:20

Johnny English Strikes Again / Johnny English lovește din nou
Regia: David Kerr
Cu: Jake Lacy, Olga Kurylenko, Rowan Atkinson, Emma Thompson, Ben Miller
Gen film: Acţiune, Aventuri, Comedie
Durată: 94 min
Rating: AP12 IMDB: 6.7
Când un atac cibernetic duce la dezvăluirea identității tuturor agenților secreți britanici, Johnny English este ultima speranță a serviciului secret. Rechemat la datorie, English se aruncă direct în acțiune, având misiunea de a-l găsi pe hacker. Dar, pentru că deja nu are prea multe abilități, și e învățat numai cu tehnologia demodată, analogă, Johnny english trebuie să învingă mai întâi dificultățile tehnologiei moderne pentru ca misiunea sa să fie un succes.
Vineri pana Miercuri 19:00
Joi 16:15

Night School / Loserii de la seral
Regia: Malcolm D. Lee
Cu: Tiffany Haddish, Kevin Hart, Jacob Batalon, Anne Winters
Gen film: Comedie
Durată: 116 min
Rating: AP12 IMDB: 5.6
Kevin Hart face din nou echipă cu producătorul Will Packer, cu care a realizat comediile de imens succes Ride Along/Un polițist și jumătate și Think Like a Man, pentru o nouă comedie care va purta marca lor inconfundabilă – Loserii de la seral. Niște indivizi inadaptați la societate sunt forțați să meargă la seral, doar-doar vor reuși să ia și ei bacul.
Vineri pana Miercuri 20:40
Joi 17:50

Hell Fest / Hell Fest. Parcul groazei
Regia: Gregory Plotkin
Cu: Amy Forsyth, Reign Edwards, Bex Taylor-Klaus, Christian James, Roby Attal
Gen film: Horror
Durată: 94 min
Rating: IM18 IMDB: 6.1
Un criminal mascat transformă un parc de distracţii cu tematică horror în propriul teren de joacă, vânând un grup de prieteni şi făcându-i pe ceilalţi vizitatori să creadă că teroarea lor face parte din spectacol.
Vineri pana Miercuri 18:40

The House with a Clock in Its Walls / Misterul ceasului din perete
Regia: Eli Roth
Cu: Cate Blanchett, Jack Black, Kyle MacLachlan, Colleen Camp, Renée Elise Goldsberry
Gen film: Familie, Fantastic, Horror, Mister, SF, Thriller
Durată: 110 min
Rating: AG IMDB: 6.3
După ce și-a pierdut părinții, Lewis Barnavelt, un băiat de 10 ani, este trimis în Michigan pentru a trăi împreună cu unchiul său, Jonathan. La scurt timp, fațada adormită a noului său oraș revine la viață cu o lume secretă plină de vrăjitori și vrăjitoare, atunci când Lewis trezește accidental morții. Descoperind că unchiul său este un vrăjitor, băiatul pătrunde în universul misterios al magiei și vrăjitoriei. Cu toate acestea, această putere nu se limitează doar la oamenii buni: Lewis află despre Isaac Izard, un vrăjitor malefic care dorea să provoace Apocalipsa, astfel încât să poată vedea ce se întâmplă după aceea. Pentru a face acest lucru, a construit un ceas fermecat cu magie neagră, care atâta timp cât există, va continua să ticăie, numărând până la sfârșitul lumii. El a murit înainte de a termina ceasul, însă l-a ascuns în casa acestuia, unde acum locuiește unchiul Jonathan. În aceste condiții, Lewis și Jonathan trebuie să găsească ceasul înainte de a fi prea târziu, și înainte ca soția lui Isaac, Selena, să ajungă la el.
Dublat: Vineri pana Miercuri 12:00; 14:10; Joi 13:30
Subtitrat: Vineri pana Miercuri 16:20; Joi 15:40

Ploey – You Never Fly Alone 3D/ Ploey – Inimă de viteaz
Regia: Arni Asgeirsson
Cu: Jamie Oram, Harriet Perring, Iain Stuart Robertson, Richard Wills-Cotton
Gen film: Animaţie, Aventuri, Familie
Durată: 88 min
Rating: AG IMDB: 5.4
„Ploey – inimă de viteaz” e povestea unui pui de fluierar care nu reușește să învețe să zboare, așa că e abandonat de familia lui când vine timpul migrației de iarnă. Cu ajutorul prietenilor săi, Ploey își va pune la bătaie toate abilitățile pentru a trece peste frigul arctic, dar și pentru a scăpa cu viață din calea unor inamici periculoși.
Dublat: Vineri pana Miercuri 12:50
Joi 12:30

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS