8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSfaturi utile pentru a găsi cele mai ieftine bilete de avion

Sfaturi utile pentru a găsi cele mai ieftine bilete de avion

Călătoriile cu avionul nu mai sunt un moft pentru majoritatea oamenilor, iar când găseşti bilete foarte ieftine, devine din ce în ce mai atractiv să mergi cu avionul în destinaţiile de vacanţă, în vizite la cei dragi care locuiesc în alte ţări sau în vizite de lucru, scrie momomndo.ro. Unul dintre cele mai importante sfaturi pentru a găsi bilete foarte ieftine este cmpărarea biletelor din timp. Pentru zboruri în Europa, cel mai bine este să rezervi cu 60 zile înainte de plecare biletul de avion. Astfel vei putea economisi până la 30% din prețul biletului de avion. De regulă marțea este ziua cu cele mai ieftine bilete de avion pentru călătorii în Europa, cu un procent de 12% mai mic, iar după amiaza aduce bilete de avion cu 8% mai ieftine.
Dacă eşti în căutare de zboruri transatlantince din Europa spre America de Nord, trebuie să știi că rezervarea cu 60 zile înainte de zbor îți poate aduce economii de 26%. De asemenea, călătoriile în ziua de marți sunt mai ieftine cu până la 10% iar zborurile de după amiază aduc și ele un preț mai mic cu 11%.
Vrei să zbori din Europa spre Asia? Poate pentru o vacanță călduroasă de iarnă? Zborurile rezervate cu 60 zile înainte de data plecării îți pot aduce o economie de 24%, iar dacă zbori în zilele de marți îți pot adăuga 8% în pușculița de economii. Tot 8% îți vor aduce și călătoriile dimineața din Europa spre Asia.

Când să rezervi bilete ieftine de avion spre America de Sud

Zborurile din Europa spre America de Sud rezervate cu 60 zile înainte de plecare sunt mai ieftine cu până la 25%. La fel ca în cazul celorlalte zboruri, și zborurile spre America de Sud în zilele de marți sunt mai ieftine, de data aceasta cu 7%. Cea mai ieftină perioadă a zilei pentru zboruri spre America de Sud este la amiază, când zborurile sunt mai ieftine cu până la 6%. Cea mai ieftină perioadă pentru a rezerva bilete de avion spre Africa din Europa este tot cu 60 zile înainte de data planificată a călătorie. Astfel poți economisi cu până la 29% din prețul plătit pe biletele de avion. Dacă zbori după amiaza din nou ai parte de o economie de până la 11%. Conform studiului nostru, cea mai ieftină zi pentru zboruri spre Africa este marțea – când poți să eocnomisești 9% din prețul biletelor de avion.

Când să rezervi bilete ieftine de avion spre Australia

Zbori spre Australia sau Noua Zeelandă? Zborurile spre Oceania din Europa sunt mai ieftine dacă le rezervi cu 59 zile înainte de data călătoriei. Astfel poți economisi 21% din prețul călătoriei. Dacă zbori dimineața, ai putea economisi 6% iar cea mai ieftină zi, cu economii de până la 7% este marțea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS