6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Dialogurile colegiale şi activităţile profesionale se desfăşoară anevoios. De aceea, pe cât posibil, evitaţi participarea la reuniuni profesionale şi discuţiile pe teme importante. Ar fi bine ca, din când în când, să studiaţi concepţiile altora şi felul lor de a fi.

Taur
Sunteţi dependent de reacţiile şi vorbele celorlalţi, ceea ce vă vulnerabilizează mult, mai ales în domeniul profesional. Sunt posibile discuţii aprinse cu şefii, iar colegii nu vă vor ţine partea. Traversăm o perioadă în care neplăcerile de la locul de muncă sunt accentuate.

Gemeni
Lăsaţi deoparte grijile cotidiene şi priviţi dincolo de realitatea cotidiană. Chiar dacă vă confruntaţi cu neplăceri financiare, deocamdată aveţi tot ce vă trebuie pentru un trai decent. Organizându-vă atent bugetul, alegând priorităţile şi urmând la nevoie sfaturile celor dragi veţi depăşi totul cu bine.

Rac
Provocările zilei sunt legate de banii pe care îi obţineţi din colaborări. Există şanse bune de a contracta alte oferte de muncă sau o colaborare actuală se poate diversifica, obţinând astfel un venit suplimentar. Totuşi fiţi prudent şi nu vă grăbiţi în luarea deciziilor şi semnarea documentelor.

Leu
Vă preocupă lărgirea orizontului profesional, fie prin abandonarea unor sarcini de lucru sau a unui grup de colegi, fie prin căutarea altui loc de muncă. Tendinţa de a vă grăbi cu luarea deciziilor este mare şi păguboasă. Deocamdată analizaţi situaţia din domeniul profesional şi lăsaţi deciziile importante pentru zilele următoare.

Fecioară
Debutul săptămânii vă predispune la muncă multă, în special cea de rutină. Se pare că vreţi să fugiţi de neplăcerile din segmentul sentimental şi astfel alegeţi îndatoririle profesionale sau treburile cotidiene necesare îngrijirii spaţiului locativ.

Balanţă
În relaţiile familiale intervine astăzi un soi de răceală afectivă. Discuţiile pe teme importante, lăsaţi-le pentru zilele următoare. Fiţi înţelegător cu cei dragi şi folosi-ţi-vă farmecul nativ pentru a înviora atmosfera din cămin. A doua parte a zilei este favorabilă activităţilor recreative şi distracţiei.

Scorpion
Procesele mentale sunt îngreunate în prima parte a zilei. Fiţi prudent dacă aveţi de întocmit documente sau trebuie să participaţi la întâlniri oficiale. Există riscul să vorbiţi în necunoştinţă de cauză şi să gafaţi serios. A doua parte a zilei este favorabilă dialogurilor cu membrii familiei şi treburilor gospodăreşti.

Săgetător
Tentaţia cumpărăturilor de sezon este mare şi riscantă în prima parte a zilei. Detaşaţi-vă de nevoile materiale şi îndreptaţi-vă atenţia spre cele spirituale. Cineva din anturajul apropiat vă va oferi sfaturi bune vizavi de investiţiile potrivite acestei perioade. După-amiază se întrezăresc discuţii cu prieteni şi rude apropiate.

Capricorn
Oscilaţiile emoţionale din prima parte a zilei vă transformă într-un personaj greu de înţeles de către cei din preajmă. Astfel există riscul să îndepărtaţi persoane dragi sau să fiţi înlăturat din cadrul unui grup de lucru care funcţionează destul de bine.

Vărsător
Este o zi cu stări sufleteşti contradictorii, astfel că vă poate fi dificil să vă implicaţi în activităţi care necesită concentrare şi efort fizic prelungit. Bine ar fi să vă selectaţi priorităţile şi să vă ocupaţi de treburi uşoare, cel puţin în prima parte a zilei.

Peşti
Ziua este favorabilă introspecţiei şi analizării pe îndelete a relaţiilor şi situaţiilor în care sunteţi implicat. Pe de altă parte, se pot accentua afecţiuni vechi, de aceea dozaţi-vă eforturile şi ocupaţi-vă numai de treburi uşoare. Detaşaţi-vă de grijile cotidiene şi visaţi cu ochii deschişi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS