14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
În cazul în care aţi oferit ceva sfaturi din trecut, acum ar cam fi timpul să vă retrageţi din viaţa unui apropiat. Poate lua şi singur decizii şi, în plus, nu aţi vrea să fiţi acuzat că vă băgaţi unde nu este treaba dumneavoastră.

Taur
În această zi, încrederea în alţii va scădea în mod dramatic şi vă comportaţi duplicitar faţă de o persoană din familie cerându-i ajutorul, chiar dacă deja îl aveţi promis şi din altă parte. Ar fi bine să ştiţi că testele de acest fel nu sunt plăcute pentru cei din jur, chiar dacă sunt reconfortante pentru voi.

Gemeni
Se pare că orgoliul este cel care vă afectează în mod deosebit astăzi, astfel că, deşi greşiţi unor persoane apropiate, vă este destul de greu să le cereţi iertare. Ar fi bine ca, de dragul relaţiei cu ei şi pentru liniştea dumneavoastră interioară, să vă prezentaţi scuzele.

Rac
Există posibilitatea să faceţi anumite schimbări majore pe plan sentimental şi riscaţi să fiţi luat prin surprindere, deci nu vă miraţi dacă partenerul are un comportament cel puţin ciudat. Este un moment de analiză şi evaluare a lucrurilor care au loc şi ar fi bine să discutaţi deschis cu persoana iubită dacă vreţi să puneţi capăt unor frământări interioare.

Leu
Veţi avea parte de o zi destul de agitată. Regulile sunt duşmanii voştri astăzi şi vă simţiţi legat de mâini şi de picioare, de aceea veţi avea o atitudine care lăsă de dorit în relaţiile cu cei din jur. Nu toţi sunt vinovaţi de constrângerea voastră, aşa că nu le faceţi zile amare degeaba.

Fecioară
Astăzi veţi fi într-o contradicţie majoră, încă de la prima oră a dimineţii. Se pare că vă doriţi din toată inima să vă implicaţi în cât mai multe activităţi, dar în acelaşi timp vreţi să vă relaxaţi alături de cei dragi. Lucrurile pe care le începeţi astăzi sunt de lungă durată.

Balanţă
În ultimul timp, situaţia profesională părea să meargă pe făgaşul normal, dar astăzi apar tot felul de piedici în calea dumneavoastră. Acestea sunt menite să vă pună la încercare forţa psihică şi încrederea în propriile abilităţi.

Scorpion
În această zi riscaţi să deveniţi intrigat de un prieten atunci când vedeţi modul în care se comportă. Simţiţi că este implicat într-o activitate pe care dumneavoastră nu aţi putea să o faceţi, chiar dacă v-ar aduce un venit considerabil.

Săgetător
De multe ori vă întrebaţi de ce unii se complac în situaţii neplăcute şi, în loc să le rezolve, aleg să vi se plângă, de parcă aţi fi dator să le oferiţi ajutor. Există posibilitatea să vă comportaţi destul de dur astăzi, aşa că le spuneţi exact ce credeţi, în speranţa că aşa îi veţi mobiliza pe cei ce îşi plâng de milă.

Capricorn
În această zi aveţi parte doar de persoane care nu vă înţeleg punctele de vedere, ba chiar încearcă să vă schimbe mentalitatea, considerând că e complet greşită. Veţi fi tentat să opuneţi rezistenţă la schimbare şi de aici se poate isca o mică dispută. Ar fi bine ca data viitoare să decideţi să evitaţi contactul cu astfel de persoane.

Vărsător
De ceva vreme vă place să călătoriţi cu gândul în viitor şi să visaţi la tot felul de lucruri plăcute. Deseori vă imaginaţi un viitor în care jucaţi un rol deosebit de important şi în care iubirea este forţa principală din viaţa dumneavoastră. Poate ar fi mai bine să vă apropiaţi de oamenii care sunt optimişti şi plini de iniţiativă.

Peşti
În această zi veţi fi nevoit să daţi uitării nişte cuvinte extrem de dure, rostite de un coleg de muncă, şi să vă concentraţi pe ceea ce aveţi de făcut. La locul de muncă, şefii au aşteptări mari de la dumneavoastră şi ştiţi acest lucru, ba chiar vreţi să le demonstraţi că puteţi mai mult decât ar fi crezut ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS