21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul de weekend

Horoscopul de weekend

Berbec
Este o perioadă în care să vă arătaţi abilităţile, fie în arte, meşteşugării, muzică, sport sau orice altceva. Vi se activează un mod în care creativitatea şi talentul pot fi observate de oameni cheie. Abilitatea de a fermeca, negocia şi stabili conexiuni este activată şi ea. Nişte înţelegeri făcute între mijlocul lui martie şi mijlocul lui mai vă pot contura în alt fel viitorul din septembrie încolo. Acum puteţi avea mai mult noroc în faţa înţelegerilor făcute decât înainte.

Taur
Alţii vă pot considera deciziile cam surprinzătoare. Cu toate acestea, dacă ele vă ajută să ieşiţi din situaţii prea sufocante, se dovedesc a fi un lucru bun. Casa şi stilul de viaţă sunt şi ele posibil supuse schimbărilor pe termen lung. Presiunile pe care le-aţi trăit de la mijlocul lui mai încoace vă pot încuraja să vedeţi obiectivele pe termen lung într-un mod diferit.

Gemeni
Aveţi multe motive ca să vă implicaţi în conversaţii foarte incitante şi interesante. Încercaţi să nu promiteţi mai mult decât puteţi duce. Veşti şi informaţii excelente vă pot aduce oportunităţi şi oferte. Nu vă simţiţi vinovat de acele lucruri pe care le doriţi de la viaţă şi sunt aducătoare de plăceri. Acestea sunt necesare pentru un om echilibrat.

Rac
Finanţele personale necesită o grijă mai atentă, dar, cu toate acestea, conjuncturile astrale relevă posibilităţi pentru un start bun. Ţineţi o bună evidenţă a facturilor, bonurilor, chitanţelor şi muncii scrise despre cheltuieli şi alte angajamente, pentru orice eventualitate, dar fiţi pregătit să îmbrăţişaţi oportunităţi noi de dezvoltare. Un aspect ce are legătură cu relaţia cu alţii se poate reactiva de acum până spre mijlocul lui septembrie.

Leu
Dacă vă simţiţi neliniştit şi fără odihnă, este din pricina energiei eclipsei parţiale de Soare ce a avut loc în semnul vostru acum câteva zile. Acesta este un timp intens, în care forţe cosmice vă pot inspira să renunţaţi la şabloane vechi de gândire care nu vă mai servesc şi să vă ajute să faceţi paşi în linie dreaptă spre visele voastre. Puteţi fi foarte convingător, pentru că aveţi activat farmecul natural.

Fecioară
Această săptămână poate fi una decisivă, întrucât influenţe cheie vă pot inspira să daţi startul puternic unei faze noi de creştere personală. Asta poate însemna să trăiţi anumite experienţe ce par că vă afectează progresul, pe care să le procesaţi şi să le eliberaţi. Vă poate ajuta să împărtăşiţi secrete cu cineva apropiat sau să lucraţi cu un consultant sau un mentor.

Balanţă
Prezenţa lui Venus în semnul vostru vă conferă un avantaj şi vă permite să vă canalizaţi întreaga forţă a farmecului natural şi a diplomaţiei ca să îi faceţi pe alţii să se simtă bine şi uşori. Asta vă va fi de folos în această săptămână, când o puternică aliniere în zona socială sugerează că sunteţi deja pregătit să vă mişcaţi în cercuri noi, pline de oportunităţi. Vă aflaţi acum într-o poziţie favorabilă să faceţi aranjamente care vă avantajează.

Scorpion
Vă puteţi trezi că sunteţi sub lumina reflectoarelor şi asta se poate datora parţial eforturilor voastre trecute care sunt văzute în lumină pozitivă. Aţi putea şi primi oportunităţi care vă pot creşte reputaţia sau care vă pot da şansa să vă expuneţi abilităţile impresionante. Libertatea din relaţiile cheie este o temă importantă începând de acum.

Săgetător
Această săptămână pune un accent puternic pe sectorul aventurilor şi noilor oportunităţi şi poate fi un punct de cotitură. Dorinţa de a călători sau de a studia poate fi foarte puternică şi vă poate împinge să faceţi un pas pozitiv înainte. Relaţiile sociale sunt mai intense şi aveţi şansa să faceţi noi conexiuni. Acum însă sunteţi într-o poziţie mai bună să vedeţi scopurile pe care le vreţi împlinite sau ce v-ar face fericit pe termen lung.

Capricorn
În această săptămână, configuraţiile astrale vă ajută să aveţi parte de mai mult farmec şi vă permit asocieri cu alţii, şi nu oricum, ci înfloritoare. Această influenţă vă şi permite să negociaţi şi să fiţi diplomat la nevoie, încurajându-vă progresul. Tot acum este posibil să vă răzgândiţi cu privire la ceva, iar ca urmare a acestui fapt, legătura cu cineva să ajungă la un nivel mai adânc.

Vărsător
Uranus cel inovator, planeta voastră conducătoare, este deja retrograd în sectorul vostru domestic şi vă poate dicta o inspiraţie şi dorinţa pentru schimbare. Nu vă ignoraţi nevoile, recunoaşteţi-le şi faceţi paşi concreţi pentru a le onora, iar astfel puteţi schimba multe lucruri într-o direcţie pozitivă. O relaţie poate necesita anumite reajustări care vă vor prinde bine amândurora.

Peşti
Sunteţi pregătit să vă luaţi sănătatea şi starea de bine mult mai în serios. Dacă v-aţi gândit să înlocuiţi un obicei nesănătos cu unul mai puternic şi bun, acum este un bun moment să daţi startul procesului. În altă ordine de idei, o relaţie cheie poate deveni mai intimă şi vă poate transforma pe amândoi. Vă puteţi conecta destul de repede spre viitor ca să vedeţi ce vă doriţi de la el.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS