10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi veţi avea de terminat mai multe sarcini pe care le-aţi început în urmă cu câteva zile. Veţi avea ocazia să vă prezentaţi proiectul în faţa unei persoane cu mai multă autoritate. Încercaţi să fiţi calm şi să nu vă pierdeţi cu firea şi veţi avea numai de câştigat.

Taur
După câteva zile în care v-aţi distrat la maximum, astăzi vă va fi greu să vă concentraţi la locul de muncă. Duceţi-vă şi beţi o cafea tare sau un energizant şi încercaţi să vă concentraţi la ceea ce aveţi de făcut dacă nu vreţi să fiţi penalizat. Dacă nu vă simţiţi în stare, ar fi bine să apelaţi la ajutorul unui coleg.

Gemeni
Din cauza unor probleme de sănătate, astăzi nu veţi avea chef de nimic. Există posibilitatea ca un coleg să critice felul în care vă faceţi treaba. Încercaţi să nu luaţi în seamă toate răutăţile, astfel încât să evitaţi un conflict. În cazul în care nu vă simţiţi prea bine, ar fi indicat să consultaţi un medic.

Rac
Un prieten care locuieşte departe ar putea suna sau trimite un e-mail astăzi. Prietenul poate intenţiona să viziteze zona dumneavoastră şi vrea să vă întâlnească. Acest lucru ar trebui să vă facă foarte fericit, deşi la început vă veţi îngrijora că responsabilităţile legate de locul de muncă se vor amesteca.

Leu
Există posibilitatea să primiţi un telefon ce vă va anunţa că o rudă mai în vârstă are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Veţi fi tentat să vă faceţi bagajele urgent, dar, dacă nu sunteţi atent, există riscul să uitaţi un act important. Fiţi calm şi încercaţi să nu vă pierdeţi cu firea.

Fecioară
Astăzi aveţi şanse să finalizaţi un proiect ce vă va ajuta să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. Sunteţi tentat să faceţi unele modificări în cămin, ceea ce vă va face să cheltuiţi o sumă importantă de bani.

Balanţă
La locul de muncă sau în afaceri sunteţi foarte bine dispus şi munciţi cu tragere de inimă. Fiţi foarte atent, pentru că se pare că sunt colegi care vă sapă. Astăzi şansele de câştiguri materiale sunt mult diminuate. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Scorpion
Astăzi veţi avea parte de o zi destul de agitată. Veţi avea de făcut mai multe drumuri pentru a rezolva anumite probleme personale. Ar fi bine să vă notaţi ceea ce aveţi de rezolvat deoarece, din cauza agitaţiei, riscaţi să uitaţi ceva important. Spre seară veţi fi invitat la o petrecere unde vă veţi întâlni cu vechii prieteni.

Săgetător
Ar trebui să arătaţi astăzi deosebit de bine şi să vă simţiţi fermecător. Prietenii, vecinii şi străinii pot comenta despre cât de bine arătaţi. Comunicarea este posibil să fie caldă, iar relaţiile de tot felul ar trebui să se consolideze.

Capricorn
Imaginaţia dumneavoastră ar trebui să fie la cote maxime astăzi. Idei excepţionale pentru proiecte care implică scrierea, muzica sau pictura ar putea vă vină în această zi. Începeţi una şi listaţi-le pe celelalte, pentru a le putea consulta mai târziu. Nu fiţi surprins dacă primiţi tot mai multă admiraţie.

Vărsător
Un eveniment social ar putea avea loc astăzi, implicând un număr mare de prieteni pe care probabil că nu i-aţi mai văzut de mult timp. Vă veţi simţi bine când vă veţi apropia şi veţi întâlni şi oameni noi. Informaţii interesante ar putea veni în calea dumneavoastră.

Peşti
Aţi urmărit o carieră care implică artele creatoare? Dacă da, informaţii despre un succes viitor ar putea veni astăzi în calea dumneavoastră. Aceasta este o zi plăcută pentru voi. Prietenii ar putea să vă sune sau să vină să vă felicite. Idei pentru noi proiecte ar putea să vă umple capul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS