16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Nu vă lăsaţi intimidat de cei care încearcă să vă taie elanul şi, mai ales, curajul de a visa cu ochii deschişi la un succes încă îndepărtat. Crede în el, faceţi toate sacrificiile de rigoare pentru a ajunge acolo şi, mai ales, ignoraţi criticile şi răutăţile celor invidioşi de pe margine.

Taur
Deşi lucrurile păreau să evolueze într-o ciclicitate deja predictibilă, după un şablon foarte bine conturat, azi resimţiţi o schimbare majoră de ritm. Pur şi simplu, ceea ce înainte mergea după un pas regulat, bine cunoscut, acum parcă o ia razna şi evoluează cu o viteză crescută, care vă ia prin surprindere.

Gemeni
Sfaturile voastre sunt primite cu bucurie de cineva care chiar aştepta de undeva o intervenţie divină. Practic, apari în calea lui în cel mai potrivit moment pentru a-i reda speranţa, pentru a-i alunga frica din suflet şi pentru a-l face să vadă din nou orizonturile luminoase înaintea sa.

Rac
Toată lumea vă cunoaşte simţul foarte fin de a observa şi ceea ce alţii nu văd, de a înţelege ceea ce alţii nu înţeleg. Azi antena voastră receptoare pare şi mai ascuţită. Nu e nevoie să vi se spună lucruri în faţă că le cunoaşteţi, deja, pentru că aveţi un spirit de observaţie foarte bun care prinde totul din mers.

Leu
Prietenul la nevoie se cunoaşte! Nu e un clişeu, e o realitate, pentru că azi veţi descoperi ce rol major jucaţi în viaţa altei persoane care trece prin momente dificile. Sunteţi alături de el trup şi suflet, suferiţi alături de el, îi ţineţi companie, iar prezenţa voastră îi face bine.

Fecioară
Concentraţi-vă asupra dorinţelor celor care vă sunt alături, pentru că deţineţi soluţia problemelor lor. Vă dedicaţi binelui altora cu inima deschisă, bucuros că puteţi fi de ajutor. E un motiv de satisfacţie să descoperiţi că puteţi fi salvatorul lor.

Balanţă
Staţi şi cântăriţi o situaţie cu mai multe direcţii de interpretare, dar nu vă grăbiţi să extrageţi concluzia. Aşteptaţi să apară toate detaliile necesare pentru a înţelege exact situaţia, deci tergiversaţi cumva lucrurile până când sunteţi convins că aţi aflat toate aspectele, şi pro, şi contra.

Scorpion
Dacă nu staţi şi aşteptaţi să se rezolve problema de la sine, aţi face mari paşi înainte spre scopul cel mare. Apucaţi-vă de treabă, puneţi mâna pe unelte şi construiţi singur ceea ce vreţi să obţineţi, pentru că nu vine nimeni să facă asta în locul vostru.

Săgetător
Dacă vedeţi că nimic nu mai înaintează urmând propriile idei, ar fi bine să cereţi ajutor de la alţii. Aţi putea întâlni azi pe cineva care se va dovedi a fi cel mai eficient ghid pentru voi, în situaţia de faţă, ca atare nu vă cramponaţi doar de propriile principii.

Capricorn
Suferiţi pentru o dezamăgire de care nu vă puteţi încă detaşa, deşi nu mai are nicio importanţă în prezent. Nu e genul vostru să vă tot refugiaţi în trecut, în amintiri, în fostele experienţe negative, ca atare numai de voi depinde să închideţi acel capitol de odinioară odată pentru totdeauna şi să vă concentraţi numai asupra prezentului.

Vărsător
Eliberaţi-vă de acele amintiri pe care le tot căraţi fără rost. Reveniţi cu picioarele pe pământ, concentrat la ce se petrece acum în jur. Energia pozitivă v-o extrageţi din prezent, nu din trecut, ca atare nu vă mai întoarceţi iar şi iar în vremuri care s-au dus de mult.

Peşti
Nu staţi să tot treceţi în revistă ce nu aveţi în acest moment, ci lăsaţi-vă dus de cursul firesc al vieţii către ceea ce veţi primi de acum înainte. Dacă nu aveţi curaj să cereţi de la viaţă ceea ce nu deţineţi e clar că nu veţi fi mulţumit niciodată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS